Friday, 30 December 2011

SAY GOOD BYE TO 2011


ESOK LUSA . WELCOME 2012 !!!

 
OHH . aku rasa sekejap je msa berjalan . skrg dh nk masuk tahun 2012 . Ok . dalam tahun 2011 nie macam2 perkara yg xdpt aku lupe . tahun 2011 aku BREAK ngn SyahmeyyZik *ops  ~ 2011 aku PMR , 2011 aku amik rslt , 2011 genap 2tahun bersamanya , 2011 aku happy , 2011 aku sedih , 2011 aku ...erm ~ macam2 lah . ak nk story sikit ,  tahun 2011 aku rsa lebih truk dari tahun 2010 , so nak masuk 2012 ni aku akan ubahkan segalanya . naikkan azam baru. aku akn buktikan pada kengkwn yg aku kuat ! wlpon dsbliknya .  . tahun 2011 aku byk ngis n more . tahun 2011 aku dpt skls ngn dia n more . tahun 2011 aku sweet gila ngn dia wktu bulan 1/2011 . apapon . sumpah ! 2012 aku akn lupe sglanya perkara yg aku sdih dlm 2011 . kawan2 , pgg jnji aku k . 2012 jugak aku kena buktikn pda fmly yg aku dpt bljr brsggh2 n cpai straigt A's SPM 2013 ! INSYAALLAH .. <3 


Buka Buku Baru . Buang buku lama . segala kenang yang dah tercipta akan ku lupakan . amin2 .
harap org y ak syg skrg siht2 n gmbra skmo wlpn bkn dgn ak k ;)
aniiiisfathiaah vs syahmizikk bye ;)

Wednesday, 28 December 2011

silat kebagsaan .










- nie gmbr time jd model dekat kontinjen wilayah :') happy dpat kenal ngn pserta silat dr luar

Thursday, 22 December 2011

RESULTKU PMR KU !

HI ? today aku dah dpt result PMR yg sbnr  . hmm , xmenysal mana pon balik xd ak trus online , errhh , ramai gila org y hntr chat dekat aku , berpuluh2 , aku nk layn pn xsempt ~ termsuk dgn handfone kue , xhenti2 berdering , sumpah ! byi fone hrini  mmbuat kn ak xterdyaa nk jwb , sy xde mood . sory ehh to ol my friend y kontek ak mllui hndfom :]
and harinie jgk ak nk bgthu y msa ak onl lps amek rsult xd , ttb fb ak y tu jd logout sndri then trus rosak smpey skrg . ok . sediyy nie tauu -,-
YAALLAH .
lepas aku terima je result tu dr cgu , bru j aku lihat satu sbjec , aku dah melompat`2 kegembiraan bagaikan ape je . aku pluk smua rkan2 aku , aku 6gs . ;D yelaa . rslt nie xdak la gempak sgt , tp aku bersyukur sbb bagiku aku telah memcah rekodku . aku xpnh lg dpt mcm tu . Bersyukur ALHAMDULILLAH . for my parents and famly , i'm so sorry . sbb xdpt nk buktikan kptsan y btl2 korg mahukn . ak pn sdiy jgk . myb prents ak kcwa , tp ak j xthu . ak tahu mereka mahukan yang lebih terbaik lg dari aku . ak xdpt nk buktikn untk mrka ap y mrka inginkan . ak xthu mcmmna nk bg mrka xkcwa ngn aku :( hmm . apapon , aku nak sgt , next year aku akan dptkan jugak alirn sc !! tp cousin2 and saudra ak ckp , sblm nk plih alran sc kene fkir msak2 dlu ,sbb mrka tkt aku akn tnsion nt bila bljr dlm sbjc tu . xpe la .. itulah segalanyaa aku beljr slma 3tahun d MRSN -,- itu  sajalah y mmpu kue buktikan untk smua org .,  ak dh buat y terbaik . Terima Kasih ALLAH , Terima Kasih Family , Terima Kasih Cgu !!!!!!!! iloveyou :')

Tuesday, 20 December 2011

Waiting For Result Pmr , keramat 22/12/11 :)




guys , nak thu x y eiqa skrg tkt gila nk trima result 22.11 .
 wah . tkt  trkh kermat tuuuuu untk form3 
 . tambah pulak hari dah dekat . eiqa xthu dh nk wt mcm mna ni nk bg tamoe debor . nk wt cool n rilax pon xdpt nie . glsah gila . eiqa tkt lah . bgaikan jntung nk terkeluar .. *aww .
eiqa nak yakin yg eiqa mst boleh ! eiqa boleh berjyaa !! eiqa boleh result y terbaik nt !!!! eiqa kena ykin gk !
eiqa xmau kcwakn org trsyg eiqa nt , esp my parents . eiqa mau mereka trsyum dgn kptsan y eiqa perolehi nt .
YAALLAH , KAU TOLONGKAN LAH HAMBA MU INI . SETIDAK-TIDAKNYA ENGKAU BERIKANLAH KPUTUSAN TERBAIK Y HMBAMU INGINKAN .
err ~ tkuttt ;'( siapa dpt tlg ak sembuhkan jntung nie ? gehhgehh ~ !!!!

strt 22.12.11 nt eiqa nk prvcy kn ttg eiqa . eiqa nk jauhkan dri org . eiqa xmau jwb soalan y bkal ditnya nt , eiqa kene kuat ! tp eiqa xmau smua org thu . eiqa sdih la .. eiqa xykin dgn 4subjc niee :( YAALLAH . tlglah hambamu ini :((( ok . ak sedih gila tmbh berdebar2 dh niee ... 

to alls stdnt f3 , i wish you luck ! gets strgT A's ! AMIN !!!!!!
ILY 

Wednesday, 14 December 2011

Click Like

hye guys . 
blogger kita dah ada button like tauu . 
baru je kita buat dlm bbrpa harini  . kita suruh ciktikus  kita y comel cun lg mnarik tuu buatkan untuk kita . hehe ;) happy lahh ada kwn y suka tlg mnolong :*
apapon . klau korg suka kita punya entry xyah ckap byk la ok . just like and klau nk ckap byk jugak , just click button like dbwah .
okay tengkiuuu :) syg smuaaa . auww !
act . kita buat blog ni untk suka`2 jea . untuk hilgkn boring auu . dpt shre storymory sama korg ken?
huhu .okay laa . si chinta daa mngntk beb . mau tdur esk ada krja pulak .
byybyee ehh . jaga diri takecaree ;)


SINGLE ~~ ! ^____^

Sunday, 11 December 2011

welcome 12.12♥



Assalamualaikum 12.12 . terima kasih sebab  buat aku sedih dlm masa ni buat kali pertama . strt jam 00:00 airmata aku xhenti`2 keluar . ini serius . aku sedih xsma mcm 12.12.09-12.12.10 .
sbb tu 2thun lepas ak terllu happy sgt`2 smpai xigt benda . nd skrg hari`2 tu tlh mmbuat kenangn dan mmbri kesan y buruk buat ak . skrg ak sedih gila . sblm tu ak mmg prlukan kwn`2 :O ok . nak story nieee (kesat air mata dlu)
 
today genap 2tahun perknlan aku dgn mereka </3 aku just dpt knl mrka dlm 1 tahun 10 bulan cm gitu lah kot . skrg ak dh clash smua dgn mrka . jujur , ak cuba sedaya upya untk bncikn mrka tp prsan aku xkuat . mgkn dlm dri aku , aku msih perlu mrka lg tp aku harus kuat dlm mslah ni untk buktikan kpda  rkan`2 aku y aku boleh hdp tnpa dia ! aku akn kuat dn tunjuk kpd rkan2 aku . ! ak xmau bohong kwn2 ak lg y ak msih teringt2 pda mereka ! ak xmau aku dglarkan sbgai prempuan y lemah ! . aku xboleh nk lupa mereka dgn smudh itu  . even smpai sthun pn dah clash , aku ttp xdpt lupekn mereka . aku xsmudh y itu . friend , kmu thu kn sgla ttg ak ? ak dh byk story . jd harini jgk ak nk korg fhm :( firsty : elda,syikin,baybeeleyna,nieysha,irna,nadia,nadd,erin,dila,shahira and ols other -,,,-

bytheway , dlam setiap perkra , ada jugak perasaan syukur , happy , and blaablaa bcause hbgn dh putus . kitorg happy sbb ktorg xlah akan tambah rsa sakit hati lg bila berbaik .xla ada prsaan jles y kuat , xpayh nk jaga prsaan merka lg . skrg ak dh bbs dri couple nd hbgn dgn mrka :') 

hello ols . ak nk tnya knpe smpai skrg ak xleh nk lupa mrka ? sdgkan mrka dah sanasini dpt life baru . aku lapukk mcm niee lahh dri dulu .. ahueeeeeeeee >_, aku sedih sgt doe -,- jujur , skrg aku xde lgsg prsn jtuh cinta pda sesorg and lgsg xde hti dkt boy lain . sbb ak msih trigtkn dia . ak xleh nk lupa sgla . skrg aku cuma dpt kwn boy j lahh . tu pon ok jer la sbb dia baik , betol kan ? ak xmcm korg ? bila korg dh clsh dgn org tu korg dgn sgra dpt life bru ken ? oh . knp ak xmcm tu ? ak mmg mahal sllu pon (~~_~~)  serius eah , ak mmg xsuka kwn boy tp xthu knp smpai ak ada buat rltionshp tu haa , itu kn boy ? yeye . ttb ak boleh trma j dia jd kwn ak sbb dia baik laah . erhh . aku bila dh knl dgn firstlove to mmg aku setia laa . aku betol`2 stia . klau dia setia jugak kn best ken ? ntah la . ak pon xthu . hrp sgt mrka kn kmbli . biarlahh apa mrka nk ckap . ak mls da nk layn .  

nie text mereka time 12.12.10
AMBULANS dtg sbb 1 dunia CEMAS bla tau psl p'hbgn kita!
pas2 BOMBA plk tiba sbb..1 dunia ckp p'hbgn kita sehangat api!
tnpa diduga seorg ARKITEK dtg dn tnye cmne nk bina sbuah bngunan seUTUH phbgn kta..?
mka 'sy'(tukr gelran)  pun jwb..wlau jauh dmata,kamu(tukr glran y mereka bg)nyata ttap di hti 'sy'..
Kaulah yg PERTAMA n TERAKHIR. 'sy' arap xde prpshan yg akn berlku dantra kte..jgn ornh sskli tgglkn 'sy'.kerna 'sy' dsni sntiasa setia dgnmu.Lob u until i die!! Muachh3!!
 nak bagitahu je yang ayat dia tu mcm yeye je betol kan ? ok p/s ; klau xboleh jga diri kite xyah la nak smgt jnji2 bagaiii -,-
aku pon mls da nk story byk2 dkt korg sbb aku nk pendam je .  . mlm ni btl2 airmata ak kuar . nd trma ksih kpda kakmunyrah,Ciktikus,Dila and other sbb sudi tlg sjukkan diri aku mlm nie . 

-aku mmg pyah nk hepii skrg . klau hpi pon tu mgkin just FAKE . ak xprnh happy dgn ikhlas . sumpah ! bila bsma kwn , ak mhukan y terbaik . aku buat gmbra =___= aku klau syg mereka , mmg ak igt smpai bila`2 lahh sbb ak dh jnji , Ohh . rupanya mereka ada ego y tggi skrg . mrka uat mcm xnah knl . ok . just go on . ak xlah kish mna . . tp skrg jujur ak sush dh nk syg btl2 org bru dlm life aku . ok . setkat ni je lah kot y dpt aku story at korg . apa pun aku harap and nak tgk korang BAHAGIA je . aku doakan ;) and maaf teman sbb aku xleh nk tunjuk y aku bhgia dgn boyfie  sbb ak xmmpu nk ada boyfie .. ak thu kmu nk tgk ak gbra dgn boyfie mcm korg kan ? ok . ak xkish . sbb ak dh slsa dgn SINGLE aku skrg. sory genggg . ak  nk korg bhgia dlu . ok bye . muahh :((((((((((







apapon , masih ingat . happy birthdy untuk baybee leyna akuu . ily !!!! jgn tggl aku ehh :'(
 
12/12/1996


*okeeeggg :! dah bace tu pandai`2 lah kalau rjen pergi komen dkt bwah er . ok bye <3

Monday, 5 December 2011

Hoilday ss-,-

hai sahabat semua -,- cuti sekolah dah sekarang ..
kawan`2 x pergi jalan`2 ke ? cuti ni korang buat ape ehh ? agak boring sikit kan ? klau korang boring . aku doubletriple boringg lg dri korang . nak thu  knp? haha . aku kan mana ada bf mcm korang , tfm aku pon da jarang takecare skrg . topup 3ringgit untuk 1bulan .. cube bygkan? hebatkan ? kui`2...ok.stop ! contionue balik , haaaaa ..... klau kwn`2 dah ade rncgn nk g jln`2 dgn fmly bgus lahh :') eiqa pon baru je balik jaln`2 kbtulan aunty eiqa kwen dkt Kedah . so , itu j lahh pluang y eiqa dpt cuti skola ni , eiqa pon dh balik kg , nanti next week eiqa balik lagi sbb mak eiqa nk pergi buat bubur asyura dekat sana . 6t blik kg eiqa bawk kucing skli :D huhu .. eiqa pergi Kedah early December -,- ohh . memang best lahh sbb pergi rmai`2 dgn anakberanak . konvo 4buah kereta .  main lumber`2 ... Heheee . korang ap lg ? pergi la plan cept sblom cuti berakhir -,- ok lahh . itu je y dpt eiqa story . hrp korg happy je cuty ni . tamoe sedih`2 ea, tamoee tamoeee . eiqa pon dpt happy wlpon ada terasa sdih . hihi . ok byebye smua . syg u ols / enjoyyyy oke ! muahhhhhhhhhhhhhh :*

Thursday, 1 December 2011

2.12.09

today genaplah 2tahun perkenalan aku bersama mereka </3
sedih pulak bila hbgn tergndla mcm skrg . aku break nan mereka bulan 10 baruni . aku sedih sbb syg bila hbgn mcm  ni . kadang rasa sunyi pulak , dsbbkn mrka aku xpernah boring , xpernah xtakecare handfone but now smua tu dh hilang . ak dah sunyisepi , handfm pon samalahh . dlu handfn melekat 24 j d tgn , skrg tfn duk bawh ktil pon ak dh xheran . Yealaahhhh , aku sedih skrg . okay la . myb mereka buat smuani untk kbhgiaan mereka without aku , maybe ?? auwmm . ok lahh . aku trimaaa . aku trimee dgn berat haty .  asal mereka gembira . assalamualaikum )::
*going to KEDAH harini pagi  <3 auwmm . Byeee ):

Tuesday, 29 November 2011

kmrr

parents . thanks alot for all you gve to me this night .... ttbe je dpt something tu time kluar bndr xd . iloveyou :) , hope , Allah murahkan lg rzki utk kluarga kita. insyaAllah . mereka sglanya <3

Sunday, 27 November 2011

melupakan tentangnya

Good Morning .
sekrang , sikit`2 aku dah melupakan sgla tntgku dgn dia :) terima kasih * sbb tlg diri zatul . dengn khdirn awk zatul dpt lupakan dia . okay . kita just kawan tp zatul suka sgt`2 sbb dpt mcm ni . awk sllu suruh smile`2 , bila sy sllu sembang dgn awk , sy dpt lupakan dia . 

SAYANG , dlu kita prnh berjnji akn sama`2 setia tp ......... apa y awk buat ? sayangg . skrg hbgn kita dh hilang . awk block saya dulu , then sy follow block awk balek . terimas kasihh ! sy syg awk tp awk lukai syaa .

Friday, 25 November 2011

Balekkk kampunggg

Hye dear Mama ! Best sgt balik kampung this week . Yeahh ! knpa cpt sgt kita balek kg ? 
xBest sgttttt . bukn snng nak meet mcm tuu . zatul rasa macm mls nk balek jea . grm betolll sbb blek awl )';
huhh , bila lg nk meet ni ! ? Ohh . yeye . Buln 3/12/11 6t kn ? HIhi . happylagii !
wlpon aku byk mslah dlm diri ini tp ak dh pn lupe smua sbb blek kg . dpt meet dgn budk`2 nakal . dpt kongsi`2 cokelat lolipop same`2 . dpt sembang  rmai`2 tghwktu malam ttg zaman techik`2 dlu  . dpt tdur rmai`2 . sblm tdur mulut xleyh tutp lg .. dpt lepak dgn nenek nd dpt duett . Haha .
Besttsssiott ! dpt meet rmai`2 mcm ni sbb tjuan 
25/11/11 . AuntyElla aku kawen <3 
nak tgk gbr ke sayangg :? hurm ?? xpayahh laahh :} okey bye !
leteyhh sgt nii . nk tdurr ! goodnite sweetyhandsome

Monday, 21 November 2011

Jamboree

18/11/11 ~ 25/11/11 
aku pon join jgk jmbore ni . act saja`2 je nk masuh jugakk .;') happy la sbb dpt jmpa dgn mcm2 jns org dekt sana (telaga batin)
malam prtama aku xtdur dkt khmah pon , tp aku balik rumah tcrher . aku tdr rmh tcher sbb ak xselesa duduk dkt khmah situu . uhu . jmboree ni mmg la best dgn aktvti dia tp ni xbest sbb skrg msim tengkjuh .  
yeah ! dua hari je aku d sana , sbnrnya nk duk lama tp aku terpaksa pulang awl sbb aku nak balik kampongg hihi ~ . fahamkann ? haha ! soryy . ~ 
 ak pergi sana aku jd helper . tlong2 cgu . mmg best la ! tp y dsyt nye ktorg kene uat kerja tnpa pkai slpar sbb cuaca xmngizinkan .... tanh sllu j nk mkn slpr ak. hhhaha . okay lahh  . xthu nk crta ape nii . ngtk gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la weeeeeeeeeeee >_,< tolong !! byebye






 ragam ku ;') bye

Wednesday, 16 November 2011

Nothing

Ohh , sudah lama aku tak date blog ni . banyak dah benda yang aku nak cerita . tapi takpayah la . sebab malas nak taip banyak`2 . because i'm not in mood now :') 

14/11/11 - I went to Gambang WaterPark , Kuantan Pahang  with form3 students  :')
Okay , bnyak kenang manis disana . Kami mandi bersama
Nadiah (Tarmizi), Irna(Amshyar) , Erin ,
Taktahuu macamana nak cerita , kitorang memang happy gila bila dekat sana . Semua jenis permainan air kami main . Ohh , awak gambarkan sendiri laa ye macmmana keadaan ktorg bila dekt sana . HAHAHA ;")

15/11/11 - pergi sekola , boring gilaa !!!!

Today ~ Ohh . langsung takboring . harini pergi sekolaaa dapat duet rm100 . HAHHA ! just 1 hari lagi sekolah then cuty cuty cutyyyyyyyyy ! Holidaysss !!!!!!!!
nanti percaya laahh aku ni , makan , internet , tidur , makan internet tidur , makan internet tdur . opsss . satu lagi . tlg parents la ;)) haha ........ hrp thun ni dpt pergy holidays jaohjaohh ! beyehh (;

Thursday, 10 November 2011

11.11.11


ohh , rmai nye malam ni yg tggu countdown 11.11.11 . special sgt ke ? tp bg aku tark mane pon sbb takde ape y nk d kongsi kn . alaa .mcmbiasa la khdpn single is mingle ;3 ouch !  happy kot hidp dgn life skrg , yeala , takde bf , tapi aku ade kawan yang selalu bersma aku buat msa skrg ! hi ~
irna , nadiaa , nadia , oniey , erin , leyna dan laen laen ! 
trimass sebab sntiasa ada . ceywah . kuat perasan aku  . grr ~ biarlah . asl hepi skmo .
no man no cry . sharing is caring . hee *_*

nanti isnin 14.11.11 , kite sesame meet dekat gambang waterpark ehh . tak sbr rasanye nk bersma teman2 (;l huhukk ... boring laa !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 !!! err ! rsa nk coup . opsss ;p
tipu jeaaa . wekkkkkkkkkkk   . ngader ~ 

ouhh . malam ni kenalaa tdur awl sebab esuk 7;30 pagi nak pergy ggohek gustan dgn kwn2 skola jeaa . yeahyeahh ! tak sbar ..
adlan , arif , akif , nasuha , zamer , 
gooo baby gooo ~

Wednesday, 9 November 2011

shopping

selamat malam ! hai  , tadi aku g shopping dgn parents aku . sedap sgt ! byk sgt barang2 yang aku belikan . kadang , kesian jgk dekat parents aku kena byr benda2 yang aku nak tuu . tp mereka xkisah ape yg aku nak . apebenda yang diminati aku , aku beli , baru puashaty ! jyeahhh .

mlam ni aku pergy shopping dekat *tutt . ~ tak leh tahu lahh , 6t anda menjeles . hahak . 
byk benda yang aku belikan seperti kasut -untuk gohek fixie- act nak beli kasut supra tapi tgk mcm tak sesuai j dgn ak . bila aku pakey *gaya macam boy .  ayah aku rilek j dgn ak tyme tu . tp xsmpai hati lah jgk nak beli . mahal gilaaaa :o . ayah aku ketwa jea tgk ak , then ak pergy la ajk parents g ksut yOu , so , ak bli lahh ksut dsitu . aku beli selipar ,, hill . aww . menrik gly kasut2 dsitu . sempt jgk ak beli 3jenis . 

tyme nk blek , ak ajk parents pegy kedai mkn . ouhchh ! dalam kedai tu aku nampak ANUAR YUSOH 2N2 . dea rilek j tgk aku , tp dea malumalu . ak dgn slumber j tgur diaa . hahakkkk .  *rupnya anuar pmlu ehh bila jmp dluar skola , ohh , bila dlm kwsn skola sllu j mmposkan akuu .. hm ! time tu  mmg lpar gyla la sbb mak ak xmasak today .. mak cakp , taktahu nk mask ape.alarhh , hahakk ,,,,, so pergy la mkn kdai lepk2.... lepstu balek laaaaaaaaa. jyeah ! happy !
shopping menggila ~~~~
TERIMA KASIH EMAK AYAH .
SAYANG BELIAU ;3 

Saturday, 5 November 2011

raya korban




selamat lewat malam dan selamat hari raya korban .
sekrg bru je hbs main ym dgn cokelat acow . jyeahh . hilang boring !
hilang fkirn y kish2 dluu . ak kawan dgn cokelt acow sbb ak nok v sgtsgt diri aku ni lupe ke *hepii wolfteam (sory)

hahh . berbalik pade raaya korban . esuk da strt sembelihan lembuu . moo ~
ksian lmbu right ? xsmpai hty nk tgk! erghh . cdey nyee . xpe kn . kite leh wk dgg byk2.. huhu .myb esk jgk hri ak pnghntran dgg dri rumh ke rumh jirn2 . best woo >< 

k lah mengantuk lakk .sbnrnye dri xd dh mngntuk , tp ak duk layn ym cokelatacow smpai skrg xtdur lg .. even awk xthu sy tuls ttg awk kt sni , sy nk berbyk2 trma ksh pda awk sbb sudi jd teman sy .(kawan jep)
sbb khdrn awk sy leh lupe dea .. myb awk adlah org pling tept y sy cri untk bergnti . okeyhh . stkt tu je . mals da nak layn and fkir benda y xboleh ! 
i'll be strong !! aku mst kene kuat ! aku kuat ! goo on zatul !
hidup mst dtruskan . owee <> bla kau dri hdp aku . 
assalamualaikum .

Friday, 4 November 2011

gohek


hye budies ! aku letih sgt mlm ni . why?
semalam aku tdur lewat , bangun pukul 3petang , 4petang aku kluar dengan 
nasuha , kawan kak nisah , kak nisah , adeq pikah , kak kirah , luqman f5 , faez , anissurahman and sorg budak techiek aku tak kenal (; 
beyehh .
aku keluar dari jam 4 petang until 7;30 malam baru smpai umah ! first pergi rumah kwan2 y lain dulu then , otw dlm perjlan go to stdium for watch race kereta . aku adlah org y pling lembap dan lambap sekli kayuh bskal . kesian dkt kaknisah duk tolok2 skmo ak nk v laju then mereka dgn y laen hraukn aku , so dia bawk diri masing2 dgn pecutnya . nasib baek luqman slow2 kn bskl dea . 

stbanya d stdium , berehat sekejap dgn kitkat ! 
then pergy ke pantai telukketapang pulak , lepak2 stu , posing2 stu . memang best la tp meletihkan .
oyeaa , tyme pulang pulak cuaca dah gelp . stbanya d atas jmbtan sultan mahmud , azan maghrib berkumandang , , aku sellu lggr lubang2 y ada dekt stu .  apemenda jln ahu ! 
kami bermai2 kayuh untk pulang krumah !! smpai j dkt rumah ak trus onl fb , mndi makan !
dan skrg onl blog pulok nk crte -,- haha .. dapadapa !!

k ahh . ngtk lok . nk mcg ngm cokelat acow japp. kbye !!!

Thursday, 3 November 2011

English In Camp

halo ! good9 ! mate mengntuk ehh .
 tahu dok 3hari dh aku dok onl sbb al join camp .
''leadership through english in camp,angullia resort'
lol . best sgt ! dpt join dgn 5buah skola . tp skola ak pling rmai skli leader . 40 org y join ! 4buah skola ni just 10org je . aha . ksian right ?
xpe . y pntng ak hpy sgT !

panji alam,dato' razali bandar,serinilam,bukitbesar and shiekh malek !

first smpai dekt sne ktorg kena buad ikrar akur jnji,
jnji xkn speak mlay spnjg berada d camp tu . so ktorg just slow talk speak in eng . oke . bljr eng pm best smpai kami mint trus nk speak eng !
byk jgk la xtvi y diadakn sperti lingo race,performance , interview (tourist,visitor) and blaa blaa . trlalu byk so ktorg xdan nk bgthu sni .

mkn 6x sehari . haa . bule gmuk aku . 
satu bilik 7org .

tyme malam pertama cgu cmpurkn group dgn skola lain . best sgt lah sbb boleh mngembngkn lg kwn2 and anyidea .

 malam ke2 kami berlatih untk buad perfmance untk hri ke3 .

last tyme balek ak xsmpat nk jump dgn geng ak skola bndr . sediy gyla la . tp hopefully , dpt meet lagi !!!!!


my groups name , adorable teenagers  . kami trdri dari 11org ahli ,
tarmizi,hakimuddin,amiru(bb)amir(shams)mimie,syira(bndr)aku,nadia,oniey,syazana and i dunno what's name yg sorg lg tuu . haha !


100% the besttt !!!!!!!

birthday ayah

happy birthday ayah !
1/11/11 ,
ouch ! lewt da wish . sory ayah sbb tyme bsday ayah adk xada dgn ayah sbb adk join camp (;
happy birthday my sisjijie !
2/11/11 ,
ouch ! sory late jgk (;

tady baru kite makan kek samesame right ?
ha . best sgt !  
 no one can replace you in my world !

Wednesday, 26 October 2011

birthday .

hye . sec post . malam malam !
sudah 4hri aku dpt free pnggln , strt 23/10/11 .
atas sbb birthday bobiey . aumm .
free ? kala org lain mreka hppy right bila dpt ? tp ak .
xpun . lgsg ak xhrgai free tu sbb ak xtahu nk kontek ngn saoa . mklm la .
ak da xde tmpt untk mngdu kaseh . malas la ak nk cri y lain , skdr kwn jd laa .
ak mals na coup sbb ak tkt jeles tinggi , tu pasal , then tkt jd msuh . oke ,. ak dpt free tp ak pm xgune . 
THANKYOUsyahmi sbb ko xsekat numb ko tu .. tp ak akn hrgai . oke byee . lupe nk wish 
HAPPY BIRTHDAY BOBIEY .
23/10/11 ..
HARAP AWAK SNTIASA BHGIA DSMPING PILIHAN AWAK . SAYA KN DOAKAN AWAK BHGIAA . INSYAALLAH .

SAYA XMAHU BERDENDAM DGN AWAK . HRP AWK GTU GK ., BYEE !!!!!!

12/12/2009 - 22/10/11 ;(

hye diaaa

hye selamat malam , malam ni aku nk crta pasal boy ni sorg .
aku xigt ape nma dia sbb nma dia bgtu longlong skli ;)
tp cun la.
ak suke kwn dgn dia sbb dia baik la . dia pandai , dia cerdik .
ak suka diaa . skdar kwn laaa . 
ak xthu ap y nk dcrtakn dsini ttg dia . 
tp stiap kli aku onl fb , mst ak chat dgn diaa dan ak suke main komen2 nan dia .
semalm , 25/10/11 .
aku ajak dia buad rltionshp samasama . aha !
yang aku herannya , dia juga knl dgn kekasih dlu aku , bobiey .
katanya , dia minat kawn dgn bobiey dlm game W0LFTEAM . dia pm mint main gme tu .
dia ckp bobiey suka storymory dgn diaa . enta la dia ..
tp dgn syrt mmg ak mint kwn dgn dia . dia ni skola tggl asrma . best laa . aha.
ni pic diaa haa !!!
  hye awok . awok baek , suke kwn dgn awak .. like you .
xlebeh k . ni just kwn !

*hye , aku bru ingt . ni haa nama diaaa .
syed salman al-yahya bin syed sagar
baru tnye dia dkt chat xd . huhu .

Monday, 17 October 2011

il0vethism0ments0damnMuah !♥

hye dear . say GOODNIGHT :|
rinduu la n0k ngadap bel0g ni lagi . lame aku xjage kau right ? jahat akuu . HAHA :|
ehh , byk la st0ry yg ak na cite hehh , tp cmne ekk ekk ?
kalau ade stry y xsdap LANTAK la ehkk . ak xpndai na cte .

11 until 14/10/2011 

lawatan ni pergi dekat PULAU PINANG (BUKIT BENDERA,BAZAR JERUK,MUZIUM KARTOON KANAK)
PERAK(jasco,l0st w0rld 0f tambun)
CAMER0N HIGHLAND !!

ringks kan st0ry , memg best gyla gyla la pergy lwtan ta0n nii .
100% memg22 bestbest !!! i L0VIN it ! wh0a --'
tade lgsg y xbest . 
 pergi dekt bukit bendra , ak dpt pgg ular , eiuu , tkt mmg la tkt tp ak paksa diri ak untk jd se0rg y berni , alaaa .. perasan la akuu . haha.. time pgg ular bukn maem nompak2 . malu dkt org sgt kan . kwn2 and cgu laen ketwa hgga xtrkate dekt akuu .
rela ktorg kene tggl d caber demi nk pgg ular . huhu !!
 haa , tgk muke akuu :|


sh0pping tu memg la byk , tp untuk kawan ? hurm .
friend , please f0rgve me , ak lgsg tade buah tangan untk kau . 
sbb ak g sane bawak ''$'' cukup2 thu x . jd takde ap y nak beli ..
ak igt kau tp kau fhm2 je la kan .. ak g beli brang untk ak satu saje da hrga 50$ .
mahal ? XLAH ! murah jee . haha ...

mlm prtme tdur dkt IP0H , mlm tu time kwn2 laen tgh tdur , kt0rg kua dari h0mestay tu .
na thu kt0rg uat ape ? haa tgk la kt bawah neyy .
h
a
p
p
y

b
e
s
d
a
t
AISYAH
  best gyle clbat besdyAISYAH RAHMAN:|
nasb cgu xthu aww .nmpk cm hppy right ? mmg laa !!!

esuk tu , ktorg pg maem air dekt tambun , best gyleee . dlm tu ade byk mainan mcm d funfair uhh ,
ktorg smgt maem smpai penink gyle kple nihh .
nak pensan munth pom ade . tp ktorg hentam j main . huhu ..
nak tgk pic ? sory , ktorg xsnap !!

mlm kedua , ktorg tdur dekt aprtmen cmron lahh !
best lepk dgn mmber . rasa cm nk putar j waktu nihhhh ,, mlm tu ktorg tdur pkol 3pagy degn eyra ,
dgr aien mengigau mmg best la . mcm2 dea cakap sorg . aduhh . ak ngm eyra tergelak mcm mende je . hbs suare kua . ahhaz !!!!!

  ni malam last ! kitorg lepak2 dlm bilik and posing2 . sedappsedapp .

AHHAXX . TU JE LA KOT NA CTE . DA HBS LA . NGTUK SUDA . PAPAII :d 

HARAPHARAP LA KAN .. KES NI TERJADI LAGI . SBB BEST LA DPT TGK FREESH0W AUNIE NGM NADIAH MENARI . HAAHA . BEST LA WEHH !! 

Monday, 10 October 2011

merdeka !



selamat petang !!!
haa ! baru je balek skola !! PMR da tamat untuk sesi 2011 !
happy bangangg ! 
rase nak lompat2 jeaa !!!! sape y x hepii kan ?
tp result bel0m tntu . hrap2 dpt byk A'S ..
malam esuk ade lawtn skola !
hppy la dpt enjoy kangg . aku suke la wehh !!
u ols mmg gbra jgk an ? hehaa .

okee , skrg da lps PMR ,
aku na story ttg prbdi aku y tlh lame ak pendam .
ak na shre at u ols smga u ols xsilap paham !
okeeyy ..

NEXT POST LA CHINTA STORY K :)

Saturday, 8 October 2011

kawan :'(

SELAMAT MALAM !
hii :) na luahkan pade smue .
lepas s0lt tady air mate nitis . mungkin sbb insan tersyg yg BERNAMA KAWAN .
cdey la kn kawan sendri buat mcm nie . mcm xna aku ngam dea skli je .
cdey je ble dpnggrkan oleh kawn. xd da aku ngs puaspuas .
xpe la . kawn tataw pom feel aku skrg .
s0 what ?
skrg bl0g aku mash daktif but bile org tye aku ade blog x .
cnfm ak jwb x . lebey2 lg kawan aku sndri .
ak bkn xnk dea thu y ak ade blog . tp biarlahh aku luahkan dlm ni j kish ak
ak xnak org thu . 6t kwn ckp ape pulk an .
skrg mmg tersentuh la sikit haty ni ,,,
tp skrg aku jd PEMAAF .
aku sayang smua kawan akuu :'(((
ape sala ttg hbgn ni , awak PIKI la sndri k . lgpm sy xna gdh nga kwn sndri .
sbb kwn adlh satu2 nye khdpn sy dskola ..
wlpom ak sdeh , tp ak ttp na lyn kwn ak kt skola . ak na uat mcm tade pape j .
na tgr cm biase j la kn . ak xnak smpai kwn aku thu ttg mslh skrg .
FINE x)
s0Ry guys ! aku tak an gtaw ape mslh aku skrg trhdp korg smuaa .
to all my friend . luviu 

* sape rase dea kawan aku , mgkin dea la kot aku tuju nieey . sorysory . aku xsempurna pon ,