Sunday, 31 March 2013

I'M IN LOVE


awak .. thanks untuk baju ni .. terkjut jgk kan , ptg tu tetiba dpt pgglan dari awk , awk kate nk dtg umh sy . so sy dgn keadaan gbraaaaa sambut awk dekt pintu umh sy ;) rpenye awk dtg adlah utk hntr bju ni . hihi . even kte bukan coup , tp kite adlah shbt . shbt yg benar .. sy sedih bca surt y dhntr oleh awk skli dgn bju ni , mcm2 awk tls . awk ckp even apa tjd awk xkn tggl sy .. awk ryu ngn sy jgn tggl awk . yee awk . sy xkn tgl awk :) kn hrtu dh jnji . jgn rsau tw .. Allah yg atur sgla <3 iloveyoutillfor even . :*
sy memg dh xde ayt nk bg dekt awk .. mgkin sy boleh bdoaaa y trbaik utk kte . insyaAllah .

Wednesday, 20 March 2013

my life until now

alhmdulillah akhirnya . tahun 13' membtkn ak lebih bhgia :) . thanks sw sb still dgn ak . cntc ak . ak thu sbliknya phbgn antra kita msing2 mcm mne.. kn? ak sykur dgn Tuhan sb sudi mmnuhi khndak ak .. kite knl dh sthun lebih. spjg knl , kite xpnh gdh wlpn 1mnit . xpenah :) kite xpnh :) awk xpnh sakitkn hti sy . tp awk seorg y caring. awk pmaaf . awk sllu mnx mf dgn sy even awk xbslah .. kdg2 bila sy tersa y sy trlbih happpy dgn awk , ad jgk airmta y teman sy ... sy brsykr sgt .. sy hrp , phbgn kita smpai akhir hyt , jka diizinkn Tuhan . shbt ... sy hrp kta xkn trpsah :) this year , kta akn mnmpuhi SPM . sy hrp kta brjya . insyaAllah . trma ksih sb sllu teman sy . bila sy xtdur malm utkk siapkn Kje ksus , awk lah y sntiasa otp and teman sy ... trmaksh sb sllu igt . thanks sbb sntiasa call sy tiap hri , xkiremsa dari dlu smpai skrg. awk baik sgt . . . apapon cre , sy hrp kita bhgia. hrp awk bhgia even bukan dgn sy . thanks ats sglanya .. dari dulu hgga skrg <3 iloveyoumuch , minta mf if spjg kita knl,sy ad wt silap dgn awwk. minta maaf :D:  awk lh y sllu mncriakn hri2 sy, awklah y sllu mngubahkan mood sy . ~imissyoubadly.reallY ! (S)

Bukan niat aku untk mngecwakanmu

hi ? lama xlayan blog . *MALAS :') , tp mlm ni nk lyn sbb boring , lps ciap buat hw . hihi .
nk story ! *rajin*
tadi dalam pkul 11 malam , aku kluar pergi 7e kejap , kejap jeee . xlama pon . kluar g bli air je . then trus blik rumh . smsa dlm 7e , aku asyik memilih2 air dlm peti , then trserempak n trdgr suara lelaki mmnggil . *tul .. *tul .. .then ak hirau lg sbb , mls nk layn , ak fkir org tu pggl kwn die . sdg ak  pilih2 air , ak trsa boy tu mghmpiri aku . ak pndg muke dia . ak dgn keadaan yang sgt terkeejut  , ak trdiam sktiika . dia pandang muka aku dgn bgtu srius  , mata dia lgsg xberkedip ! huh ? dia hampiri aku . dia pggl lg .. ak dgr suara dia dlm keadaan y agk sedih . *tul .. dia pggl lg nmaku . then aku xtw nk buat ape . lastly tnpa bfkir , ak lemparkan kata2 kpdnya ''dok thu bende' (ttbe je ak trkeluar ayt ni), then , ak trs  jaln mngelak dia ,ak  prgi kauntr utk buat byran . time d kauntr , ad shbt dia tgur aku . ''eh , _ _ _ _ pggl tu'' tp ak hraukn jgk,aku trus kluar dri kdai . smsa ak dluar 7e,aku trpndg dia y msih brada dlm kdai tu lg mlalui crmin pintu kdai tu    .. aku trus strt mto then blik .. dlm pjlnn , ak fkir yg ak ni jahat dan xberadb.. ckp tnpa fkir . ak thu dia rsa kcwa dgn ap y aku katekan pdanya .ak thu dia terasa dgn kate2 ak .. ak kte gtu sbb ak xmau spe2 ggu aku wt msa skrg . . ak thu dia rindu aku .dan ak tw die nk mnx nomb utk cntc ngn ak lg... tp ak sombong. ego ak tggi . ak xkish die lebih crdik dri aku tp , ak ttp aku.xada sape y dpt ubahkn ak utk berbaik dgn spe2 :'( xd dlm fkirn , ak mmkirkn 's je :'( yaALLAH, knpelah . hmmm ... so moral of de story : sblm mngluarkn kate2 tu fkir dlu yea , - ak xmnysl dgn ap y ak buat dkt die td,if sbb tu mmbuatkn die xsuka ak. xpelahh . ~:)