Thursday, 22 December 2011

RESULTKU PMR KU !

HI ? today aku dah dpt result PMR yg sbnr  . hmm , xmenysal mana pon balik xd ak trus online , errhh , ramai gila org y hntr chat dekat aku , berpuluh2 , aku nk layn pn xsempt ~ termsuk dgn handfone kue , xhenti2 berdering , sumpah ! byi fone hrini  mmbuat kn ak xterdyaa nk jwb , sy xde mood . sory ehh to ol my friend y kontek ak mllui hndfom :]
and harinie jgk ak nk bgthu y msa ak onl lps amek rsult xd , ttb fb ak y tu jd logout sndri then trus rosak smpey skrg . ok . sediyy nie tauu -,-
YAALLAH .
lepas aku terima je result tu dr cgu , bru j aku lihat satu sbjec , aku dah melompat`2 kegembiraan bagaikan ape je . aku pluk smua rkan2 aku , aku 6gs . ;D yelaa . rslt nie xdak la gempak sgt , tp aku bersyukur sbb bagiku aku telah memcah rekodku . aku xpnh lg dpt mcm tu . Bersyukur ALHAMDULILLAH . for my parents and famly , i'm so sorry . sbb xdpt nk buktikan kptsan y btl2 korg mahukn . ak pn sdiy jgk . myb prents ak kcwa , tp ak j xthu . ak tahu mereka mahukan yang lebih terbaik lg dari aku . ak xdpt nk buktikn untk mrka ap y mrka inginkan . ak xthu mcmmna nk bg mrka xkcwa ngn aku :( hmm . apapon , aku nak sgt , next year aku akan dptkan jugak alirn sc !! tp cousin2 and saudra ak ckp , sblm nk plih alran sc kene fkir msak2 dlu ,sbb mrka tkt aku akn tnsion nt bila bljr dlm sbjc tu . xpe la .. itulah segalanyaa aku beljr slma 3tahun d MRSN -,- itu  sajalah y mmpu kue buktikan untk smua org .,  ak dh buat y terbaik . Terima Kasih ALLAH , Terima Kasih Family , Terima Kasih Cgu !!!!!!!! iloveyou :')

No comments:

Post a Comment