Saturday, 30 April 2011

BELOVED FAMILY

i have seven sibling .wlpom rmai sibling tpi dalam umah aku tetap sunyi .
smua adik beradik ak yg laen tggl jaohjaoh:'(

nie family aku time di BRUNIE DARULSALAM .
miss sgtsgt :( .

abang long :') Tentera  Para Melaka , .

di STESEN BAS sibu,sarawak

a aku
mom petiwi

mom , baby ena , sibu , srwk

abg jef , tentra di srwk ;)
                                 
abang din , polis ;") kuching sarawak
sys .









abgdin :0 kuching

COUSIN nakal TERSAYANGG

dengar sini .. ne kesah tentang cousin tersayang saye . dea nakal sangat2 .. kalau ape2 bende je. memg dea salu na menang . HAHA . dea nakaL! kenakln dea uhh mmbuatkan saya lebey mnyaygi dea ..
kalau ade papehall .. saya just STORY at dea sahaja .. tp dea suke je menyenyeh at saia .. cousin saya nee salu je uat kenekan saye smda dlm BLOG , FB dan depan2 ..dea salu je kacau BOBIEY saya . tp yg gylegyle.. HAHA .. STUPID ><
oh satu lagii ! cousin saye ni nme NASUHA . dea suke je berposing.. sikap posing dea uhh dea berjangkit dari saya lor. mybe ! ahhax .

tengok gbr2 kt bwah nihh .. penuh gbr dea..
tengok dea edit nihh .
cousin saia ann . awal2 pagi dea da dtg umah saia..dh la saia tgh tdor best2.. saya fkir dea dtg umh saia dea da mndi . pdhl TIDAK ponn ! HAHAH .. dea suke je gnggu saya .. tp saya xkesahh ! dea kann NAKAL ~
saya syag dew !
cousin saya muchukk!! HAHA ..
cousin saya ta kesahh ,.
luw ta mandi sthun ponn ,, ade ke dea kesahh ?? tak ann?? haha .. tgk kisah dea kat bwh uhh .


HAA ! it's mine ..
ceria jee tengok ann ??
pic ni cousin saya laa yang snap .


tengok cousin saia uh .. saya na posing ,, adeade je dea sebok blakang tuhh..
HAHA
kan saya da cakap , dea suke posing jugaa !







SUEHA HEBOH !
dea mmg suke berhebohh . nak nak dalam facebook & kampung . apeape hall jea , msti dea juga yang mahu tahuu dan dea suke heboh heboh . AHHA .
pic ni sbnrnye bajetbajet LAWA je uhh
(tp mmg lawa unn)ahhax.


tgk ! dia buat gedikkk !

.MISS BOBIEY!!

na tahu ta .. saya dengn BOBIEY satu kelas .. tapi skrg BOBIEY ta datang sekolah .. dea sakit .. dea xsihat !
dea kene CHICKEN POP dan terpaksa dikuarintin di rumah selama 1minggu lebey !
kesian BOBIEY  kan ?? haritu time rehat d skolah ,, BOBIEY trpaksa pulang rumh sbb sakit ,,
time dea na kluar kls dea say bye at akuu .. aduhh .. sayunye aku bile dea tggl kan aku ..
ak trs dudk diam2 dlm kls en airmata trs mnitis :'( ... .. saya harp BOBIEY dapat jage diri baik2 dan banyak2 kan reht dan makan ubat sekali ! ..  wlpon saya ngam dea just kwn but ,, saya ttp rsau ttg kshtan dea,,, hurm ..
sayaRINDU GYLEGYLE bobiey !!!!
na tahuu ta , malam aritu BOBIEY ade col . dea ajak saya msg ngm dea. dea ajk saya teman dea sbb dea bohsham .. pastu saya msj je la ngm dea.. dea kate , skrg hdp SIKSA !! (sbb chicken pop.).
adduhh . bile dea ckp cm tu ,, sdeh lagi sy dbtnye . BOBIEY saya sakitttt . saya risau deaa ..
:(:(:(:(
sya sygg dea sgtsgt . wlpon sy taw dea ade gurl laem but saya TIDAK kisahasl bhgia ~



SWEET RELATIONSHIP

12/12/2009 : tarikh perkenalan aku bersama
SYAHMI ZIKRI
&
ANIS FATHIA

cuweet kapew..
sweet nye aku time nihh an ? gambar ni waktu hari raye di skolah tahun 2010 yg lpas..
 hepii gylegyle aw !. :*

LAWA kan kakk aku ? lebey CANTIK dari aku lagiw . tapi ann , ak ngam kakk aku ea same tinggi je tuhh . HA HA .. mcam adik bradik kndung lakk .

haa ! kalau korang na tahuu .. ni la BOBIEY & KAK NEY NEY aku nihh .
sebenarnye deaorg nihh siblingg . en BOBIEY tu sbnrnye adk kak ney2 lah ! HAHA .kak ney2 lak akk angkt kcygn akuhh  HUHU

ni la KAKAK ksygn aku ! yang org panggil NEY NEY tuhhh .. LAWA dea ann ??
ADIK sayang kakk slmnyee ! muaxcchh ~







BOBIEY .. gambar nii bobiey anta wktu first time kenal dea .. 12/12/09 ~  smart ann ??

gambar nii time 1 / 1 / 10 . kak ney2 send pic ni at akuu .. time daftar sekolah form2. HAHA ,

gbr ni aku snap time aku pergi umah BOBIEY ,, haha . dea naek motor akuu ...

form2
pic ni aku snap time raya 2010 d skolah ..



haa ! satu lagi pic ni .. kakk ney2 yang send kat aku time malam puasa 2010 haritu .. kak ney2 kate..
''adik jgn gtaw kat syahmi yg kak ade send pic dea kat adk..''
huhu.. kak ney2 wlpon dea tkt nk send ,, tp dea rela anta jgk pada ak. HAHA . syg kak ney2 !!