Friday, 30 December 2011

SAY GOOD BYE TO 2011


ESOK LUSA . WELCOME 2012 !!!

 
OHH . aku rasa sekejap je msa berjalan . skrg dh nk masuk tahun 2012 . Ok . dalam tahun 2011 nie macam2 perkara yg xdpt aku lupe . tahun 2011 aku BREAK ngn SyahmeyyZik *ops  ~ 2011 aku PMR , 2011 aku amik rslt , 2011 genap 2tahun bersamanya , 2011 aku happy , 2011 aku sedih , 2011 aku ...erm ~ macam2 lah . ak nk story sikit ,  tahun 2011 aku rsa lebih truk dari tahun 2010 , so nak masuk 2012 ni aku akan ubahkan segalanya . naikkan azam baru. aku akn buktikan pada kengkwn yg aku kuat ! wlpon dsbliknya .  . tahun 2011 aku byk ngis n more . tahun 2011 aku dpt skls ngn dia n more . tahun 2011 aku sweet gila ngn dia wktu bulan 1/2011 . apapon . sumpah ! 2012 aku akn lupe sglanya perkara yg aku sdih dlm 2011 . kawan2 , pgg jnji aku k . 2012 jugak aku kena buktikn pda fmly yg aku dpt bljr brsggh2 n cpai straigt A's SPM 2013 ! INSYAALLAH .. <3 


Buka Buku Baru . Buang buku lama . segala kenang yang dah tercipta akan ku lupakan . amin2 .
harap org y ak syg skrg siht2 n gmbra skmo wlpn bkn dgn ak k ;)
aniiiisfathiaah vs syahmizikk bye ;)

No comments:

Post a Comment