Friday, 30 December 2011

SAY GOOD BYE TO 2011


ESOK LUSA . WELCOME 2012 !!!

 
OHH . aku rasa sekejap je msa berjalan . skrg dh nk masuk tahun 2012 . Ok . dalam tahun 2011 nie macam2 perkara yg xdpt aku lupe . tahun 2011 aku BREAK ngn SyahmeyyZik *ops  ~ 2011 aku PMR , 2011 aku amik rslt , 2011 genap 2tahun bersamanya , 2011 aku happy , 2011 aku sedih , 2011 aku ...erm ~ macam2 lah . ak nk story sikit ,  tahun 2011 aku rsa lebih truk dari tahun 2010 , so nak masuk 2012 ni aku akan ubahkan segalanya . naikkan azam baru. aku akn buktikan pada kengkwn yg aku kuat ! wlpon dsbliknya .  . tahun 2011 aku byk ngis n more . tahun 2011 aku dpt skls ngn dia n more . tahun 2011 aku sweet gila ngn dia wktu bulan 1/2011 . apapon . sumpah ! 2012 aku akn lupe sglanya perkara yg aku sdih dlm 2011 . kawan2 , pgg jnji aku k . 2012 jugak aku kena buktikn pda fmly yg aku dpt bljr brsggh2 n cpai straigt A's SPM 2013 ! INSYAALLAH .. <3 


Buka Buku Baru . Buang buku lama . segala kenang yang dah tercipta akan ku lupakan . amin2 .
harap org y ak syg skrg siht2 n gmbra skmo wlpn bkn dgn ak k ;)
aniiiisfathiaah vs syahmizikk bye ;)

Wednesday, 28 December 2011

silat kebagsaan .










- nie gmbr time jd model dekat kontinjen wilayah :') happy dpat kenal ngn pserta silat dr luar

Thursday, 22 December 2011

RESULTKU PMR KU !

HI ? today aku dah dpt result PMR yg sbnr  . hmm , xmenysal mana pon balik xd ak trus online , errhh , ramai gila org y hntr chat dekat aku , berpuluh2 , aku nk layn pn xsempt ~ termsuk dgn handfone kue , xhenti2 berdering , sumpah ! byi fone hrini  mmbuat kn ak xterdyaa nk jwb , sy xde mood . sory ehh to ol my friend y kontek ak mllui hndfom :]
and harinie jgk ak nk bgthu y msa ak onl lps amek rsult xd , ttb fb ak y tu jd logout sndri then trus rosak smpey skrg . ok . sediyy nie tauu -,-
YAALLAH .
lepas aku terima je result tu dr cgu , bru j aku lihat satu sbjec , aku dah melompat`2 kegembiraan bagaikan ape je . aku pluk smua rkan2 aku , aku 6gs . ;D yelaa . rslt nie xdak la gempak sgt , tp aku bersyukur sbb bagiku aku telah memcah rekodku . aku xpnh lg dpt mcm tu . Bersyukur ALHAMDULILLAH . for my parents and famly , i'm so sorry . sbb xdpt nk buktikan kptsan y btl2 korg mahukn . ak pn sdiy jgk . myb prents ak kcwa , tp ak j xthu . ak tahu mereka mahukan yang lebih terbaik lg dari aku . ak xdpt nk buktikn untk mrka ap y mrka inginkan . ak xthu mcmmna nk bg mrka xkcwa ngn aku :( hmm . apapon , aku nak sgt , next year aku akan dptkan jugak alirn sc !! tp cousin2 and saudra ak ckp , sblm nk plih alran sc kene fkir msak2 dlu ,sbb mrka tkt aku akn tnsion nt bila bljr dlm sbjc tu . xpe la .. itulah segalanyaa aku beljr slma 3tahun d MRSN -,- itu  sajalah y mmpu kue buktikan untk smua org .,  ak dh buat y terbaik . Terima Kasih ALLAH , Terima Kasih Family , Terima Kasih Cgu !!!!!!!! iloveyou :')

Tuesday, 20 December 2011

Waiting For Result Pmr , keramat 22/12/11 :)




guys , nak thu x y eiqa skrg tkt gila nk trima result 22.11 .
 wah . tkt  trkh kermat tuuuuu untk form3 
 . tambah pulak hari dah dekat . eiqa xthu dh nk wt mcm mna ni nk bg tamoe debor . nk wt cool n rilax pon xdpt nie . glsah gila . eiqa tkt lah . bgaikan jntung nk terkeluar .. *aww .
eiqa nak yakin yg eiqa mst boleh ! eiqa boleh berjyaa !! eiqa boleh result y terbaik nt !!!! eiqa kena ykin gk !
eiqa xmau kcwakn org trsyg eiqa nt , esp my parents . eiqa mau mereka trsyum dgn kptsan y eiqa perolehi nt .
YAALLAH , KAU TOLONGKAN LAH HAMBA MU INI . SETIDAK-TIDAKNYA ENGKAU BERIKANLAH KPUTUSAN TERBAIK Y HMBAMU INGINKAN .
err ~ tkuttt ;'( siapa dpt tlg ak sembuhkan jntung nie ? gehhgehh ~ !!!!

strt 22.12.11 nt eiqa nk prvcy kn ttg eiqa . eiqa nk jauhkan dri org . eiqa xmau jwb soalan y bkal ditnya nt , eiqa kene kuat ! tp eiqa xmau smua org thu . eiqa sdih la .. eiqa xykin dgn 4subjc niee :( YAALLAH . tlglah hambamu ini :((( ok . ak sedih gila tmbh berdebar2 dh niee ... 

to alls stdnt f3 , i wish you luck ! gets strgT A's ! AMIN !!!!!!
ILY 

Wednesday, 14 December 2011

Click Like

hye guys . 
blogger kita dah ada button like tauu . 
baru je kita buat dlm bbrpa harini  . kita suruh ciktikus  kita y comel cun lg mnarik tuu buatkan untuk kita . hehe ;) happy lahh ada kwn y suka tlg mnolong :*
apapon . klau korg suka kita punya entry xyah ckap byk la ok . just like and klau nk ckap byk jugak , just click button like dbwah .
okay tengkiuuu :) syg smuaaa . auww !
act . kita buat blog ni untk suka`2 jea . untuk hilgkn boring auu . dpt shre storymory sama korg ken?
huhu .okay laa . si chinta daa mngntk beb . mau tdur esk ada krja pulak .
byybyee ehh . jaga diri takecaree ;)


SINGLE ~~ ! ^____^

Sunday, 11 December 2011

welcome 12.12♥



Assalamualaikum 12.12 . terima kasih sebab  buat aku sedih dlm masa ni buat kali pertama . strt jam 00:00 airmata aku xhenti`2 keluar . ini serius . aku sedih xsma mcm 12.12.09-12.12.10 .
sbb tu 2thun lepas ak terllu happy sgt`2 smpai xigt benda . nd skrg hari`2 tu tlh mmbuat kenangn dan mmbri kesan y buruk buat ak . skrg ak sedih gila . sblm tu ak mmg prlukan kwn`2 :O ok . nak story nieee (kesat air mata dlu)
 
today genap 2tahun perknlan aku dgn mereka </3 aku just dpt knl mrka dlm 1 tahun 10 bulan cm gitu lah kot . skrg ak dh clash smua dgn mrka . jujur , ak cuba sedaya upya untk bncikn mrka tp prsan aku xkuat . mgkn dlm dri aku , aku msih perlu mrka lg tp aku harus kuat dlm mslah ni untk buktikan kpda  rkan`2 aku y aku boleh hdp tnpa dia ! aku akn kuat dn tunjuk kpd rkan2 aku . ! ak xmau bohong kwn2 ak lg y ak msih teringt2 pda mereka ! ak xmau aku dglarkan sbgai prempuan y lemah ! . aku xboleh nk lupa mereka dgn smudh itu  . even smpai sthun pn dah clash , aku ttp xdpt lupekn mereka . aku xsmudh y itu . friend , kmu thu kn sgla ttg ak ? ak dh byk story . jd harini jgk ak nk korg fhm :( firsty : elda,syikin,baybeeleyna,nieysha,irna,nadia,nadd,erin,dila,shahira and ols other -,,,-

bytheway , dlam setiap perkra , ada jugak perasaan syukur , happy , and blaablaa bcause hbgn dh putus . kitorg happy sbb ktorg xlah akan tambah rsa sakit hati lg bila berbaik .xla ada prsaan jles y kuat , xpayh nk jaga prsaan merka lg . skrg ak dh bbs dri couple nd hbgn dgn mrka :') 

hello ols . ak nk tnya knpe smpai skrg ak xleh nk lupa mrka ? sdgkan mrka dah sanasini dpt life baru . aku lapukk mcm niee lahh dri dulu .. ahueeeeeeeee >_, aku sedih sgt doe -,- jujur , skrg aku xde lgsg prsn jtuh cinta pda sesorg and lgsg xde hti dkt boy lain . sbb ak msih trigtkn dia . ak xleh nk lupa sgla . skrg aku cuma dpt kwn boy j lahh . tu pon ok jer la sbb dia baik , betol kan ? ak xmcm korg ? bila korg dh clsh dgn org tu korg dgn sgra dpt life bru ken ? oh . knp ak xmcm tu ? ak mmg mahal sllu pon (~~_~~)  serius eah , ak mmg xsuka kwn boy tp xthu knp smpai ak ada buat rltionshp tu haa , itu kn boy ? yeye . ttb ak boleh trma j dia jd kwn ak sbb dia baik laah . erhh . aku bila dh knl dgn firstlove to mmg aku setia laa . aku betol`2 stia . klau dia setia jugak kn best ken ? ntah la . ak pon xthu . hrp sgt mrka kn kmbli . biarlahh apa mrka nk ckap . ak mls da nk layn .  

nie text mereka time 12.12.10
AMBULANS dtg sbb 1 dunia CEMAS bla tau psl p'hbgn kita!
pas2 BOMBA plk tiba sbb..1 dunia ckp p'hbgn kita sehangat api!
tnpa diduga seorg ARKITEK dtg dn tnye cmne nk bina sbuah bngunan seUTUH phbgn kta..?
mka 'sy'(tukr gelran)  pun jwb..wlau jauh dmata,kamu(tukr glran y mereka bg)nyata ttap di hti 'sy'..
Kaulah yg PERTAMA n TERAKHIR. 'sy' arap xde prpshan yg akn berlku dantra kte..jgn ornh sskli tgglkn 'sy'.kerna 'sy' dsni sntiasa setia dgnmu.Lob u until i die!! Muachh3!!
 nak bagitahu je yang ayat dia tu mcm yeye je betol kan ? ok p/s ; klau xboleh jga diri kite xyah la nak smgt jnji2 bagaiii -,-
aku pon mls da nk story byk2 dkt korg sbb aku nk pendam je .  . mlm ni btl2 airmata ak kuar . nd trma ksih kpda kakmunyrah,Ciktikus,Dila and other sbb sudi tlg sjukkan diri aku mlm nie . 

-aku mmg pyah nk hepii skrg . klau hpi pon tu mgkin just FAKE . ak xprnh happy dgn ikhlas . sumpah ! bila bsma kwn , ak mhukan y terbaik . aku buat gmbra =___= aku klau syg mereka , mmg ak igt smpai bila`2 lahh sbb ak dh jnji , Ohh . rupanya mereka ada ego y tggi skrg . mrka uat mcm xnah knl . ok . just go on . ak xlah kish mna . . tp skrg jujur ak sush dh nk syg btl2 org bru dlm life aku . ok . setkat ni je lah kot y dpt aku story at korg . apa pun aku harap and nak tgk korang BAHAGIA je . aku doakan ;) and maaf teman sbb aku xleh nk tunjuk y aku bhgia dgn boyfie  sbb ak xmmpu nk ada boyfie .. ak thu kmu nk tgk ak gbra dgn boyfie mcm korg kan ? ok . ak xkish . sbb ak dh slsa dgn SINGLE aku skrg. sory genggg . ak  nk korg bhgia dlu . ok bye . muahh :((((((((((







apapon , masih ingat . happy birthdy untuk baybee leyna akuu . ily !!!! jgn tggl aku ehh :'(
 
12/12/1996


*okeeeggg :! dah bace tu pandai`2 lah kalau rjen pergi komen dkt bwah er . ok bye <3

Monday, 5 December 2011

Hoilday ss-,-

hai sahabat semua -,- cuti sekolah dah sekarang ..
kawan`2 x pergi jalan`2 ke ? cuti ni korang buat ape ehh ? agak boring sikit kan ? klau korang boring . aku doubletriple boringg lg dri korang . nak thu  knp? haha . aku kan mana ada bf mcm korang , tfm aku pon da jarang takecare skrg . topup 3ringgit untuk 1bulan .. cube bygkan? hebatkan ? kui`2...ok.stop ! contionue balik , haaaaa ..... klau kwn`2 dah ade rncgn nk g jln`2 dgn fmly bgus lahh :') eiqa pon baru je balik jaln`2 kbtulan aunty eiqa kwen dkt Kedah . so , itu j lahh pluang y eiqa dpt cuti skola ni , eiqa pon dh balik kg , nanti next week eiqa balik lagi sbb mak eiqa nk pergi buat bubur asyura dekat sana . 6t blik kg eiqa bawk kucing skli :D huhu .. eiqa pergi Kedah early December -,- ohh . memang best lahh sbb pergi rmai`2 dgn anakberanak . konvo 4buah kereta .  main lumber`2 ... Heheee . korang ap lg ? pergi la plan cept sblom cuti berakhir -,- ok lahh . itu je y dpt eiqa story . hrp korg happy je cuty ni . tamoe sedih`2 ea, tamoee tamoeee . eiqa pon dpt happy wlpon ada terasa sdih . hihi . ok byebye smua . syg u ols / enjoyyyy oke ! muahhhhhhhhhhhhhh :*

Thursday, 1 December 2011

2.12.09

today genaplah 2tahun perkenalan aku bersama mereka </3
sedih pulak bila hbgn tergndla mcm skrg . aku break nan mereka bulan 10 baruni . aku sedih sbb syg bila hbgn mcm  ni . kadang rasa sunyi pulak , dsbbkn mrka aku xpernah boring , xpernah xtakecare handfone but now smua tu dh hilang . ak dah sunyisepi , handfm pon samalahh . dlu handfn melekat 24 j d tgn , skrg tfn duk bawh ktil pon ak dh xheran . Yealaahhhh , aku sedih skrg . okay la . myb mereka buat smuani untk kbhgiaan mereka without aku , maybe ?? auwmm . ok lahh . aku trimaaa . aku trimee dgn berat haty .  asal mereka gembira . assalamualaikum )::
*going to KEDAH harini pagi  <3 auwmm . Byeee ):