Thursday, 26 May 2011

abang angkat ? tade lhaa . tipu jea :)

okey okey .
malm ni qa dapat soam teman hdp qa untk tmn qa .
tpi bobiey still qa ingt salu .
qa takan lupa bobiey even qa dapt tmn hdp laen .
qa harap qa dapt jage hati dea .
but but but ,
my heart always sad .
still think bowt bobiey .
k lhaa . dapat abg baru kot . nge ~



*ehh bobiey jangn fkir buknbukan ttg ni oke . qa syg biey salu . qa uat cmni sebab qa xsggp hdp tnpa org trsyg cm bobiey .  dh la bobiey prg tnpa tggl brta at qa . :( .

Tuesday, 17 May 2011

Maafkan Aku Bobiey ?

INI GAMBAR AKU MASA TAHUN LEPAS !
KECEWA AKU ONLY BOWT MU !


Bobiey , kite gadoe lagi ?
aku sedih gyla bie .
aku tau kau cm biassa la kan . aku rasa kau seprti tade prsaAn pada aku .
aku ta tau cmne prsaan kau skrg .
kau kecewa gyla degn aku kan bie ?
OKkey ..
FIRST , ampunkan aku bie . aku tade niat nk buad diri kau mcm nie .
kalau kita baik semula,
aku janji takan buat kau kecwa lagi . aku tahu kau byk xpuas haty dgn aku kan bie ?
kalau betolbetol kau tanak layan aku , sape lagi yg nk layn aku ?
nanti fom aku sunyi lhaa tanpa text kau .
sekarang aku tegh RINDU kat kauu .
aku akan salu wish NITE pade kau wlpm kau xrep msej aku..
maff kan ak skali lagiii .
dahh la tu mjuk ngm ak bie .. layan lha aku macm kau layan aku slmeny .
SWEETNye dulu kan .
tp bie ?
BIE . aku nak kau terus terg lha dgn aku .
skrg cmne prsaan kau trhdp aku ?
puas aku hantr text kt kau tapi kau diam je .
sedih aku tau x bie !?
OKE .. kalau kau still sayang kan aku .
kau text lha aku dan maafkan aku & aku nak kau terus terang dgn aku .
ape salah aku skrg shgga kau buat cmni kat aku . :'(
k BIEY .
aku bagi masa kat kau dalm tempoh terdekt nie je untk kau kontek dgn aku.
kalau kau terus diam jaa ,
SUMPAH !! aku takan ganggu kau dan WHATEVER lhaa !
tiap hari aku nangis sbb kau bie . JAHAT sgt ke aku nie BIE ?
k la bie .. lgpm aku tahu kau aggp aku tman skjp kau je kan .
aku sayang kau GYLE bie . aku rsa tiada gurl yg syg kn kau mcm aku syg kau .
perassan*
dalam kelas aku mampu pandang kau jea bie..
duludulu , ade juga kita sembang2 dlm kls tp skrg sumetu dh TIADA !
aku salu pandang kau dlm kls sbb aku rindu kauu .
sorry lhaa kalau aku salu tgk kau kayy . sbb ak xleh tahan kau buat cmni pada aku :(
aku diamdiam j duk dlm kls .  aku salu tade mud bila kita gadoe !
buka lha hatymu buat aku biee . aku msh cintai kauu .
aku xtau nak luahkan pasal ni pade sape.
takan aku nk luahkan ttg mslh ak nie pada ANISFATHIAH ?
gylee ke ! aku taw kak anis bukan nk layn sgt storystory aku ni.
naknak bowt kau biee .. ak dh lame xstory ttg kau pada kak anis.
sbb aku takut . kak nis pm buat tataw jugaa <3 :'(
hmm . kcwa gyla aku bie .
kau sombonk dgn aku BIEY !
k lhaa bie !
kau phm xape yg aku bilanggg ??
aku tahu kau aggp ak da musuh kau right ?
aku lhaa yg salu kecewa kan kau , tiada sape lagii ann .

KBAII .
sayang kau bobiey <3
~muooohh muaachh ~

P/S : aku salu mimpi kau bobiey .. dok awuu baxpe . BODOH ! sekarang , aku sedia tolom kau bobiey . kau minta la pertolgn dgn aku ni .. aku TUNGGU taww ! bukan ak tgle2 kan kau tapi aku sayang kauu !
AHMADSYAHMIZIKRI  <3 ~ 

Monday, 16 May 2011

AKu kesorangan

layan laa lagu ni sebelom bace tu oke :)
setiap 16/05 mesti aku gadoh ngm bobiey .. aku kurang suka trikh ni !:(
AKU JAHAT !
ini kesah bobiey ,. sejak 2,3 hari ni aku rasa seperti aku ade kehilangan orang yg tersyg aku.  knp harus jd sebegini .. ade aku buat salah kea? ye ! aku tahu .ak bkn pndai sgt jaga perasaan orang kan.. nak2 perasaan bobiey .ak sedih sebab ,mungkin ak akan khlgn bobiey . ak harap apa  benda yang buat aku sedih , sumetu takan terjadi !! ALHAMDULILLAH . sebab perhbgn aku dgn kakanis baik2 sahaja.. ak harp perhbgn ak dgn kak anis takan terjd sprt prhbgn ak dgn  bobiey . ak syg gyle bobiey tp smpai hati bobiey wt cmni kt ak. ak byk fkr ngtve. skrg nak exam. aduh.. gelisah betol aku ;'( !
DISEKOLAH > biasanya aku ade bawak coklat dan aku bagi pda kengkawn clssmte ak. dan biasnya bobiey org first dpt cklat tu tp skrg .. bile ak bwk coklt. bobiey dh xhrau. ak sdeh.. dan harini swktu ak nk bg coklt pade dea. dea baling je. dea tanak trme. yela. spe la ak kan . aku memg tak pndai jg prsan org pm shgga bobiey jd cmnie :( . skrg bila ak mnghmpri bobiey , bobiey lari jee.. tp dlu ta cmni pm :(!
kenpe ek harus jd sebegini!!! k la. aku sala .. aku sala ! dh byk kli ak lukakan hati bobiey . dulu , dulu , dulu dan sekarang !!!!!! sbnrnye ak taw bobiey ade sft ngtve pda ak . tp aku sengaja nk bg dea skty.. ! aku hate diri aku :( !!! dah lame prhbgn ak dgn bobiey.. syg nye !!
dan skrg mgkin ak akn khlgn kwan ksyg.. name leyna . ak sdeh bila dea xlayn ak dan mybe jgak ak ad buat salah pada dea. k la. leyna ! kalau qa ade wt salahpada ko , qa mnta maff sgtsgt :(
BOBIEY !! tadi wktu d skolh .. bobiey xlayn saya. eii. ak ase sdeh sgtsgt. k la biey .  zatul mnx maff sgtsgt pada bobiey . zatul sayang bobiey !! muazxch3 ! skrg zatul sdia untk tolong bobiey dalam kerja kss ! zatul JANJI !!!!!!!
smua da TAK MAHU layan aku. aku tade sesape lagii d sekolah :( !! aku memang SINGLE !!!! sedih nye ak tak macm korg cume .. you oll the best !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku rasa bobiey tahu yang aku STILL sayang dea.. tapii ?? dan sejk bulan ni bobiey salu je rapt ngm ak.. tu mmbuatkan ak sayg dea ..
I LOVE YOU BOBIEY !!! FRIEND !! KAK ANIS !!!



gambar nie kenangan aku dengan BOBIEY .
sayang boebiey !!
12/12/2009 - 10/5/2011