Monday, 5 December 2011

Hoilday ss-,-

hai sahabat semua -,- cuti sekolah dah sekarang ..
kawan`2 x pergi jalan`2 ke ? cuti ni korang buat ape ehh ? agak boring sikit kan ? klau korang boring . aku doubletriple boringg lg dri korang . nak thu  knp? haha . aku kan mana ada bf mcm korang , tfm aku pon da jarang takecare skrg . topup 3ringgit untuk 1bulan .. cube bygkan? hebatkan ? kui`2...ok.stop ! contionue balik , haaaaa ..... klau kwn`2 dah ade rncgn nk g jln`2 dgn fmly bgus lahh :') eiqa pon baru je balik jaln`2 kbtulan aunty eiqa kwen dkt Kedah . so , itu j lahh pluang y eiqa dpt cuti skola ni , eiqa pon dh balik kg , nanti next week eiqa balik lagi sbb mak eiqa nk pergi buat bubur asyura dekat sana . 6t blik kg eiqa bawk kucing skli :D huhu .. eiqa pergi Kedah early December -,- ohh . memang best lahh sbb pergi rmai`2 dgn anakberanak . konvo 4buah kereta .  main lumber`2 ... Heheee . korang ap lg ? pergi la plan cept sblom cuti berakhir -,- ok lahh . itu je y dpt eiqa story . hrp korg happy je cuty ni . tamoe sedih`2 ea, tamoee tamoeee . eiqa pon dpt happy wlpon ada terasa sdih . hihi . ok byebye smua . syg u ols / enjoyyyy oke ! muahhhhhhhhhhhhhh :*

No comments:

Post a Comment