Tuesday, 29 November 2011

kmrr

parents . thanks alot for all you gve to me this night .... ttbe je dpt something tu time kluar bndr xd . iloveyou :) , hope , Allah murahkan lg rzki utk kluarga kita. insyaAllah . mereka sglanya <3

Sunday, 27 November 2011

melupakan tentangnya

Good Morning .
sekrang , sikit`2 aku dah melupakan sgla tntgku dgn dia :) terima kasih * sbb tlg diri zatul . dengn khdirn awk zatul dpt lupakan dia . okay . kita just kawan tp zatul suka sgt`2 sbb dpt mcm ni . awk sllu suruh smile`2 , bila sy sllu sembang dgn awk , sy dpt lupakan dia . 

SAYANG , dlu kita prnh berjnji akn sama`2 setia tp ......... apa y awk buat ? sayangg . skrg hbgn kita dh hilang . awk block saya dulu , then sy follow block awk balek . terimas kasihh ! sy syg awk tp awk lukai syaa .

Friday, 25 November 2011

Balekkk kampunggg

Hye dear Mama ! Best sgt balik kampung this week . Yeahh ! knpa cpt sgt kita balek kg ? 
xBest sgttttt . bukn snng nak meet mcm tuu . zatul rasa macm mls nk balek jea . grm betolll sbb blek awl )';
huhh , bila lg nk meet ni ! ? Ohh . yeye . Buln 3/12/11 6t kn ? HIhi . happylagii !
wlpon aku byk mslah dlm diri ini tp ak dh pn lupe smua sbb blek kg . dpt meet dgn budk`2 nakal . dpt kongsi`2 cokelat lolipop same`2 . dpt sembang  rmai`2 tghwktu malam ttg zaman techik`2 dlu  . dpt tdur rmai`2 . sblm tdur mulut xleyh tutp lg .. dpt lepak dgn nenek nd dpt duett . Haha .
Besttsssiott ! dpt meet rmai`2 mcm ni sbb tjuan 
25/11/11 . AuntyElla aku kawen <3 
nak tgk gbr ke sayangg :? hurm ?? xpayahh laahh :} okey bye !
leteyhh sgt nii . nk tdurr ! goodnite sweetyhandsome

Monday, 21 November 2011

Jamboree

18/11/11 ~ 25/11/11 
aku pon join jgk jmbore ni . act saja`2 je nk masuh jugakk .;') happy la sbb dpt jmpa dgn mcm2 jns org dekt sana (telaga batin)
malam prtama aku xtdur dkt khmah pon , tp aku balik rumah tcrher . aku tdr rmh tcher sbb ak xselesa duduk dkt khmah situu . uhu . jmboree ni mmg la best dgn aktvti dia tp ni xbest sbb skrg msim tengkjuh .  
yeah ! dua hari je aku d sana , sbnrnya nk duk lama tp aku terpaksa pulang awl sbb aku nak balik kampongg hihi ~ . fahamkann ? haha ! soryy . ~ 
 ak pergi sana aku jd helper . tlong2 cgu . mmg best la ! tp y dsyt nye ktorg kene uat kerja tnpa pkai slpar sbb cuaca xmngizinkan .... tanh sllu j nk mkn slpr ak. hhhaha . okay lahh  . xthu nk crta ape nii . ngtk gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la weeeeeeeeeeee >_,< tolong !! byebye






 ragam ku ;') bye

Wednesday, 16 November 2011

Nothing

Ohh , sudah lama aku tak date blog ni . banyak dah benda yang aku nak cerita . tapi takpayah la . sebab malas nak taip banyak`2 . because i'm not in mood now :') 

14/11/11 - I went to Gambang WaterPark , Kuantan Pahang  with form3 students  :')
Okay , bnyak kenang manis disana . Kami mandi bersama
Nadiah (Tarmizi), Irna(Amshyar) , Erin ,
Taktahuu macamana nak cerita , kitorang memang happy gila bila dekat sana . Semua jenis permainan air kami main . Ohh , awak gambarkan sendiri laa ye macmmana keadaan ktorg bila dekt sana . HAHAHA ;")

15/11/11 - pergi sekola , boring gilaa !!!!

Today ~ Ohh . langsung takboring . harini pergi sekolaaa dapat duet rm100 . HAHHA ! just 1 hari lagi sekolah then cuty cuty cutyyyyyyyyy ! Holidaysss !!!!!!!!
nanti percaya laahh aku ni , makan , internet , tidur , makan internet tidur , makan internet tdur . opsss . satu lagi . tlg parents la ;)) haha ........ hrp thun ni dpt pergy holidays jaohjaohh ! beyehh (;

Thursday, 10 November 2011

11.11.11


ohh , rmai nye malam ni yg tggu countdown 11.11.11 . special sgt ke ? tp bg aku tark mane pon sbb takde ape y nk d kongsi kn . alaa .mcmbiasa la khdpn single is mingle ;3 ouch !  happy kot hidp dgn life skrg , yeala , takde bf , tapi aku ade kawan yang selalu bersma aku buat msa skrg ! hi ~
irna , nadiaa , nadia , oniey , erin , leyna dan laen laen ! 
trimass sebab sntiasa ada . ceywah . kuat perasan aku  . grr ~ biarlah . asl hepi skmo .
no man no cry . sharing is caring . hee *_*

nanti isnin 14.11.11 , kite sesame meet dekat gambang waterpark ehh . tak sbr rasanye nk bersma teman2 (;l huhukk ... boring laa !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 !!! err ! rsa nk coup . opsss ;p
tipu jeaaa . wekkkkkkkkkkk   . ngader ~ 

ouhh . malam ni kenalaa tdur awl sebab esuk 7;30 pagi nak pergy ggohek gustan dgn kwn2 skola jeaa . yeahyeahh ! tak sbar ..
adlan , arif , akif , nasuha , zamer , 
gooo baby gooo ~

Wednesday, 9 November 2011

shopping

selamat malam ! hai  , tadi aku g shopping dgn parents aku . sedap sgt ! byk sgt barang2 yang aku belikan . kadang , kesian jgk dekat parents aku kena byr benda2 yang aku nak tuu . tp mereka xkisah ape yg aku nak . apebenda yang diminati aku , aku beli , baru puashaty ! jyeahhh .

mlam ni aku pergy shopping dekat *tutt . ~ tak leh tahu lahh , 6t anda menjeles . hahak . 
byk benda yang aku belikan seperti kasut -untuk gohek fixie- act nak beli kasut supra tapi tgk mcm tak sesuai j dgn ak . bila aku pakey *gaya macam boy .  ayah aku rilek j dgn ak tyme tu . tp xsmpai hati lah jgk nak beli . mahal gilaaaa :o . ayah aku ketwa jea tgk ak , then ak pergy la ajk parents g ksut yOu , so , ak bli lahh ksut dsitu . aku beli selipar ,, hill . aww . menrik gly kasut2 dsitu . sempt jgk ak beli 3jenis . 

tyme nk blek , ak ajk parents pegy kedai mkn . ouhchh ! dalam kedai tu aku nampak ANUAR YUSOH 2N2 . dea rilek j tgk aku , tp dea malumalu . ak dgn slumber j tgur diaa . hahakkkk .  *rupnya anuar pmlu ehh bila jmp dluar skola , ohh , bila dlm kwsn skola sllu j mmposkan akuu .. hm ! time tu  mmg lpar gyla la sbb mak ak xmasak today .. mak cakp , taktahu nk mask ape.alarhh , hahakk ,,,,, so pergy la mkn kdai lepk2.... lepstu balek laaaaaaaaa. jyeah ! happy !
shopping menggila ~~~~
TERIMA KASIH EMAK AYAH .
SAYANG BELIAU ;3 

Saturday, 5 November 2011

raya korban




selamat lewat malam dan selamat hari raya korban .
sekrg bru je hbs main ym dgn cokelat acow . jyeahh . hilang boring !
hilang fkirn y kish2 dluu . ak kawan dgn cokelt acow sbb ak nok v sgtsgt diri aku ni lupe ke *hepii wolfteam (sory)

hahh . berbalik pade raaya korban . esuk da strt sembelihan lembuu . moo ~
ksian lmbu right ? xsmpai hty nk tgk! erghh . cdey nyee . xpe kn . kite leh wk dgg byk2.. huhu .myb esk jgk hri ak pnghntran dgg dri rumh ke rumh jirn2 . best woo >< 

k lah mengantuk lakk .sbnrnye dri xd dh mngntuk , tp ak duk layn ym cokelatacow smpai skrg xtdur lg .. even awk xthu sy tuls ttg awk kt sni , sy nk berbyk2 trma ksh pda awk sbb sudi jd teman sy .(kawan jep)
sbb khdrn awk sy leh lupe dea .. myb awk adlah org pling tept y sy cri untk bergnti . okeyhh . stkt tu je . mals da nak layn and fkir benda y xboleh ! 
i'll be strong !! aku mst kene kuat ! aku kuat ! goo on zatul !
hidup mst dtruskan . owee <> bla kau dri hdp aku . 
assalamualaikum .

Friday, 4 November 2011

gohek


hye budies ! aku letih sgt mlm ni . why?
semalam aku tdur lewat , bangun pukul 3petang , 4petang aku kluar dengan 
nasuha , kawan kak nisah , kak nisah , adeq pikah , kak kirah , luqman f5 , faez , anissurahman and sorg budak techiek aku tak kenal (; 
beyehh .
aku keluar dari jam 4 petang until 7;30 malam baru smpai umah ! first pergi rumah kwan2 y lain dulu then , otw dlm perjlan go to stdium for watch race kereta . aku adlah org y pling lembap dan lambap sekli kayuh bskal . kesian dkt kaknisah duk tolok2 skmo ak nk v laju then mereka dgn y laen hraukn aku , so dia bawk diri masing2 dgn pecutnya . nasib baek luqman slow2 kn bskl dea . 

stbanya d stdium , berehat sekejap dgn kitkat ! 
then pergy ke pantai telukketapang pulak , lepak2 stu , posing2 stu . memang best la tp meletihkan .
oyeaa , tyme pulang pulak cuaca dah gelp . stbanya d atas jmbtan sultan mahmud , azan maghrib berkumandang , , aku sellu lggr lubang2 y ada dekt stu .  apemenda jln ahu ! 
kami bermai2 kayuh untk pulang krumah !! smpai j dkt rumah ak trus onl fb , mndi makan !
dan skrg onl blog pulok nk crte -,- haha .. dapadapa !!

k ahh . ngtk lok . nk mcg ngm cokelat acow japp. kbye !!!

Thursday, 3 November 2011

English In Camp

halo ! good9 ! mate mengntuk ehh .
 tahu dok 3hari dh aku dok onl sbb al join camp .
''leadership through english in camp,angullia resort'
lol . best sgt ! dpt join dgn 5buah skola . tp skola ak pling rmai skli leader . 40 org y join ! 4buah skola ni just 10org je . aha . ksian right ?
xpe . y pntng ak hpy sgT !

panji alam,dato' razali bandar,serinilam,bukitbesar and shiekh malek !

first smpai dekt sne ktorg kena buad ikrar akur jnji,
jnji xkn speak mlay spnjg berada d camp tu . so ktorg just slow talk speak in eng . oke . bljr eng pm best smpai kami mint trus nk speak eng !
byk jgk la xtvi y diadakn sperti lingo race,performance , interview (tourist,visitor) and blaa blaa . trlalu byk so ktorg xdan nk bgthu sni .

mkn 6x sehari . haa . bule gmuk aku . 
satu bilik 7org .

tyme malam pertama cgu cmpurkn group dgn skola lain . best sgt lah sbb boleh mngembngkn lg kwn2 and anyidea .

 malam ke2 kami berlatih untk buad perfmance untk hri ke3 .

last tyme balek ak xsmpat nk jump dgn geng ak skola bndr . sediy gyla la . tp hopefully , dpt meet lagi !!!!!


my groups name , adorable teenagers  . kami trdri dari 11org ahli ,
tarmizi,hakimuddin,amiru(bb)amir(shams)mimie,syira(bndr)aku,nadia,oniey,syazana and i dunno what's name yg sorg lg tuu . haha !


100% the besttt !!!!!!!

birthday ayah

happy birthday ayah !
1/11/11 ,
ouch ! lewt da wish . sory ayah sbb tyme bsday ayah adk xada dgn ayah sbb adk join camp (;
happy birthday my sisjijie !
2/11/11 ,
ouch ! sory late jgk (;

tady baru kite makan kek samesame right ?
ha . best sgt !  
 no one can replace you in my world !