Tuesday, 4 September 2012

BahagiakanLah hidupnya (:

YaAllah , sesungguhnya Aku hambamu yang lemah . Yang selalu menyakiti orang yang xpernh bersalah . YaAllah , aku bermohon kepadamu , Kau bahagiakanlah kehidupan org|org y aku syg .. YaAllah , kau bukakanlah mindaku ini agar aku dapat membuat keputusan yang engkau redhai dan memuaskan org dsekelilingiku. YaAllah , kau muliakanla hidupnya YaAllah . Ssungguhnya dia adalah sahabatku . dia mncintai ku , aku sglanya baginya tp  cintanya padaku tidak lebih drpd dia mncintaiMu . Engkau yg maha BESAR YaAllah , kau bahagiakanlah hidupnya andai bukan dgnKu . Kau berikanlah pilihan yang tepat dan terbaik untukku .. YaAllah , aku tidak mampu untuk bhgiakannya . Aku tidk layak bersmanya .. ssungguhnya aku telh menghukum org yg pertama kali berada di alam percintaan . Aku menyambut cinta pertmanya bersma kekecwaan yg mengiringinya . YaAllah , aku bermohon padamu kau berikanlah jalan yg terbaik untukku dan untuknya . 

Tuhan ... andai  aku prgi dlu . engkau jagakanlah org yg aku syg , smoga sntiasa berada di sisimu . dngr sini , xctually , sy syg awk . sbb awk prnh jd shbt sy . andai hrini dtakdirkn kita brpisah , ssungguhnya engkau pinta agr ku mlupakan mu . aku tidak perlu utk mngikuti kata|kata mu krna kita adlah sahabat . aku xmau trjd prkra y xdiingini . dulu shbt , skrg  kita nk putus n mlupkan sgla yg prnh bina (: bsr sgt prkra y ada dlm diriku untkmu ttp aku xnk org tahu .. kawan|kawan n whoever . skrg mmg siapa xthu sbb aku mmpu utk mengetahuinya seorg diri     . seandainya diriku kau bnci , aku hrap kau xprnh lupa akn diriku ..

terima kasih byk|byk slmni dh byk tlg sy and buat sy puas dgn sglanya . sy xckap y sy bnci awk (: sy xckap y kita nk pts (: sy xckp yg sy curang (; sy xcakappp smuanye ttp ini brlaku sbb awk sndri . yeee , mungkin itu byk rintangan y ada . sy fham prsaan awk . prnh sy fkir andai sy berada d tempt awk , YaAllah , besrnye dugaan ... ttpi . sy xmmpu untk mnruskan ....  sy hrp awk bhgia  . sumpah , sy xnk tgk awk mcm skrg :'( yg sllu mlyan prsaan sedih seorg diri . sy fhm prsaan awk tpi sy xthu why dgn diri sy .... maafkan sglanya . awk dh mmg baik n trllu byk sbr dgn sy . sy xjahat , mungkin ap y berlaku ad hikmahnya and sy hrap lepasni prkra tu xberulang lg  pd awk <3 
sy byk buat awk kcwa . Maafkan sy ...... mungkin Allah cttkn y terbaik lg untk kita insyaALLAH . jaga diri baik|baik tauu .  bila awk prgi dari sy ,, sy xpsti yg sy boleh jmpe someone else (: sbb skrg i'm just be myself .. sorry lah sbb sy fkirn awk sering trggu , nk bljr pn xmcm dulu dh . kan ?? sy xnk brdosa dgn awk dan sy hrp prkra ni dpt selsai . yg sllu xlupe , awk sllu berada dlm doa sy , sy sntiasa doa y trbaik utk awk ..
sorry Zamer , aku trpaaksa pergi dari hdupmu wlpn aku thu mu drta n kcwa hncur srbu hati sbb aku wt ke mu gtu .. aku tadok niat . aku thu , spjg kite bsme, aku xpnh jge ht mu , mu skmo xpts2 wk baik ngm aku , tp aku xnampak smuatu . ak mx maap . mgkn ad lagi girl y baik dpt buat mu bhgia . insyaALLAH . ak hrp mu xpnh sedih sbut nme aku lg . sbb xmbh mu kcwa . sorry dear ~(:

Friday, 3 August 2012

Happy 16th Birthdy Dear :)

Allah selamatkan kamu ... Allah selamatkan kamuu .
Allah selamatkan WMS , Allah selamatkan kamuuuu .
Happy Birthday to you .....♥ ♫ ♫ ♥ 
Sengil Chukka Hamnida ~ Sengil chukka Hamnidaaa
 Jugueso Ujueso Jeil Sarang Hamnidaaaaaa 

Happy 16th dear ! Sorry sempna birthdy awk sy xbg semngt lebih .:(.actually ,
dari dulu'2 lagi tau sy tggu tarikh birthdy awk tiba , siap sy tampal besr2 lagi trikh 3/8/12 dlam blik sy  sbb sy nk wish y trspcial buat awak n bila tibanya bfdy awk mcm skrg nie , sy xdpt nk buat smua tu  . sy btul2 xmmpu dgn keadaan kshtan mcm skrg . tpi , sy nk awk btul2  happy time bfdy ni dgn sy  tp plan sy daa betul2 xbrpa  na jadii :'(  sy wish lebey kurang j dkat awk and i feel you unlike  happy like de past day
time bfdy awk sy xsiht , 3hari brturut2 da sy xsiht dan sy hrapkn time bfdy awk Allah bg kekuatn utk sy  tp time tu sy makin xlarat nk bgun ....  tp sy bg jgk smgt utk awk happy ..
plan sy nk jd org trakhir y wish bfdy awk dan buat mcm2 time tu nk bg awk gmbra tp , wktu pkul 12mlm tu sy tdur , awk tw , sy tdur  seharian tw ! bngun x bngun wktu brbuka then smbung tdr balik hgga sahur tiba  ..lg plan ,  sy igt nk call awk nk nyyi tp suara pon xadaa ... mcm2 la dgaan bila bulan puasa nie then sy ngis je hri bdy awk sbb sy sdih , plan xjd dan sy hrp sorg pn xthu trmsuk awk except ALLAH y sllu ad utk sy ^___^ sy xdpt nk buat ap y sy rncang tpi insyaALLAH sy ad ssuatu utk awk nnti .. sy harp awk sukaaa ... sy mx mf if ad buat awk trsa dgn sy , yeee sy xsempurna tp sy cba jd y trbaik utk awk .... sy syg awk sgt2 dan sy rsa kita tahu smua ni ..

ucapan untuk awak :
semoga panjang umr murh rzki & hdup dbrkti dunia akhirt .
hope happy sokmo even bukn dgn zatul .
zatul akn sntiasa doakn kbhgiaan utk awk smga apa y awk impikan mnjd knytaan insyaALLAH
xlupa , awk sllu ada dlm doa sy (: sy hrp sgla kata2 yg prnh kitaa buat  bsma xmnjd sia2 utk kita ..
sanngggatt sayang awak.
i'd never let you goo ~ *ayat awak :)   
mmmmuuah !
raya nnti datang umah

 

Sunday, 22 July 2012

Sweet 16

July 2012 , 22
Chinta XLagi Bermakna

today,my birthday and i feel was most meaningful to me..
First thing, smlm tepat jam 00:00 pm , aku tertunggu2 text dr teman'2 utk wish my bfdy :* and ap yg aku hrapkan , mmbuatkan aku trtggu-2 adlah someone tu untk wish prtma skli .. Mhhmm , someone ? yeah ~ ak hrpkan org yg aku cintai mnjd org prtma tetp smua tu sia'2 sahaja aku tggu ... even smlm text smpai lewt pagi dgn dia tp prktaan ' HAPPY BIRTHDAY ' yg ak tggu2 dr dia tidak timbul lg .. ap yg d text smpai lwt pgi dgn dia adlah bualan smta-2 . ttp dia tetp xwish jgk untk aku :( wlpn text smlm dia buat ak ktwa ttpi ak ttp mngis sbb fkiran ku bermain seolah2 dia mlupkn akan tarikh aku :( whai sang pencinta ... shgga skrg ak tggu . mana kau ??? smlm text berlambak-2 masuk other wish bfdy dkt aku ttpi skping pn tiada bfdy dr kau (: kite text je panjang-2 brbual2 psal lain tp .. xpee . zatul ttp happy dgn awk auu ..

*stalk* * open ur wall * *scroll down*
Few minutes later...
*STOP STALKING*
You know why I can't continue my read? Because I just know that I had hurt someone..
Okay aku taknak cerita panjang it is too personal. ak xnk org rmpas dia dr aku ..
Then after handfone .. *open luppy * Hah facebook! Tempat paling bising.
Why bising? Sebab everything I meet .
Ada orang tengah sedih, ada yang tengah happy, ada yang tengah marah.ada yang baru single and else ah. Kadang-2 strangers pun dah jadi macam kawan dah. Apa yang aku cakap, orang cakap, diorang like. Suka lah! Yang paling best bila time birthday kita like now. Semua orang tau. Semua wish. Memang kecoh! terharu dapat .
And talk about birthday, today , in July lah, yes 22rd is my birthday, Memang syiok ramai wish. but......prkra yg sama lg ...prktaan Birthdy dr kau :(
But... Orang yang aku paling aku tunggu untuk wish birthday aku tak muncul muncul..

And dia pn ada on9 tp . lalalalalala , I jealous! Sumpah.
Tapi takpe. He's not everything for me now [:)] tp dia adlah org trpnting sprtimna yg dia ucap tiap-2 hariiiiii ....
What the hell are you nonsense about hah? Forgot my age?

back to topic else ,
smlm tepat je jam 00:00 , someone prtma adlah
My be ♥ cousin Nurul Nasuha , Nisah Cool Sokmo , Anis Neney , Erin , Ezzatul , Zamer , Nisha , Syikin , Jacob , Firdaus , Ahsan (:
org paling ak xsangka adlah K.A.R a.k.a AHCONG ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ suddenly got a call from ahcong , he singing for me non-stop until I Off my phone ♫ ♥
♫ ♥ ♫ ♥
And ..... Of course xlupa juga buat sis-in-law 'Sue Uya' sbb sudi poskan hadiah untk hari lahir sy dri jauh !!! aum ! xsngka lah ad jgk org jauh ingtkn bfdy sya ........ shri sblm my bfdy gift tu dah smpai depan umh !!
do not forget ~ my beloved brother 'penyu rempit' pun bg gift dkt sy 2hari sblm bfdy tite !! argggh ! terhrunyaaaa . bkn skdr hdiah biasa ~ :( aku trhru .. nnt ku upld gmbr hdiah tu aww !!!

iyyyuckk !!! next story ,
hah ! lupeee !!! Jujur, aku xmenyesal sebab tggu kata-2 birthdy dr dia sbb ap yg dia buat adlah ,  jd org terakhir wish bfdy ak , sumpah ! mlm last bfdy tu aku igt dia dh xnak wish .. akhir nyee ak happy **** . so dia dah jd org TERAKHIR and wish my bfdy :* aku terharuuuuuuuuuuuuuuuu ... :(


Ok stop. Aku taknak buat silap lagi. Better aku diam.
Tahun ni aku banyak buat silap.
Silap sayang orang, silap pilih kawan, everything. But I respect myself, at least aku tak pernah nak salahkan orang lain. Depend on thing lah. tapi ........ aku xpernh menyesl kenal dgn Wssssss !!! dia trllu baik dan ak xmmpu nk bls smua tuuuu :'( K.Thats all.
text form _ _ _ _ ~ jangan pernh brhnti syg n rndu sy ...:'( thankss !!

Saturday, 21 July 2012

Happy Birthdy to me -,-

alhamdulillah aku bersykur kpda ALLAH krna msih mnghdupkn aku lg shgga harini 22/07/2012  .
tepat jam 00:00 genap umrku 16T brsmaan hari yg ke-2 puasa . bgtu cept msa ini brlalu . hari lhirku xseindah tahun y lepas-2 . sumpah aku rndu zman kcil-2 dulu .. time bdy alwys clbrt but now ?
:( itsokay . xkisah lhaaa .
skrg bulan puasa + bfdy aku . rsa sunyi sepi je . yelaa . smua sibling lain tggal jauh2 . time berbuka pn xsmeriah yg lepas-2 . seriously . aku xsehappy y dlu tp aku syukur ak punya kluarga bhgia <3
Thanks ALLAH .
hari lhirku mmbuatkan aku smkin brtmbah matang . now aku nk brubh lbih kearah baik + lg di bulan y ckup mulia ni .. tahu x , awl awl ak dah dpt gift dri sis-in-law ,sush2 je km pos dgn pos lajuuu and  thanks jgk utk abg ksygn aku :) mrka bg hdiah gempak sgt-2 . aku ckup hppy dan trlalu happy !! alhmdulillah rzki . 
ok berblik pda topic laen -,-
jam smkin hmpir tepat 00:00 PM (22/7/2012)
hopefully !!
orang yang pling istmwa , yg pling indah , pling ak syg ..
wish pling pling terawl skli :( ak hrap sgt . even tade hdiah tp skdr ucpn dh ckup ak bhgia . terharu ...
okay . now ak nk tggu msg , text , post d wall fb siapa yg wish dkt aku :)
love korunkk . papai . gotta to go .. xsolat lg nieeey :( 
kuat sgt main tpung xd .. eiiiiiiiiiiiu muuuuah !! nnti zatul upld gmbr gift2 y zatul dpt auu !! 

Wednesday, 30 May 2012

sy dpt tpm baru !

thankyou to bakal sister in-law sy ! suraya sbb buat srprse untk saya .. susah2 je kam akak poslaju adk handfone touch screen tu . dah la wrne fav adik !!!! PINK  . comel sgt . hehhe . import dri jauh la fone sy nie . hahaha . apapon , terharu sgt . happpy lompt2 bagai bila tgk posmen hntr barang berkotak then terpapar name NOR IZZYYATUL FARAHAH BINTI MOHAMAD ! hahahaha . blom buke lagi dh hppy , time lps buke tu aku tgk kotk tfn !!!  * terkejut , igt kn kotk tfn , isi mende laen , tp hndfn jgk !!! * yeah ! mane xhhppppyyy lgiiiiii :**  adk syg akak sgt2 tw ! nt klau akk kwen ngn abg adik , adik nk jd pngpit akak !! xpe2 . xlama dh kan akk nk kwen :) hihihi . dgn sy2 skli happy aww . ammmuah ! syg  akak sgt3 ... xsbr nk meet akk :* nt kiteeee fly keee overseas lagiiii , wuuusussssssuuuppppppppppp !  papaiiiiiiiiiiiiiiiii . 


*malasss lhaa nk tunjuk fone  *

Tuesday, 29 May 2012

heart

even aku nan dia skdar KAWAN , tp prsaan ak kuat trhdp dia . SORRY ? kdg-2 jles xbrtempt pn ada><" mcm couple kot tp aku js KAWAN .. ak syg dia . tp sorry again . aku byk sushkn kw , hritu sy bzirkan kepsie y awk order , awk bli aiskrim kt sy . tp aiskrim tu trtggl ats mtor *nakal* jap2 . nak gelak . hahahahhaha ., air pepsi sy xhbiskan n blaa2 , byk sgt sy mmbzirkn . siam awk :'(  . xniat . sorysorysory ;'( bila igt kmbli , rsa bslah pn ad . tp ak hppy dpt meet duoo .   sy syg awk please .. never letttt you GO baby :(

Monday, 14 May 2012

waiting

Babybabybabybabybaby . Ohhyeah . suke sangat bila dengar awak panggil gituu :*
hmm , tapi titew rnduu awk . tiap hari , tiap jam , minit , saat titew tggu awk tw . awk thu x yg titew rndu gyle dekt awk ? if kite rndu awk time awk bzy ., kite msti rcycle balek mcg titew yg lepas2 . aww . sweet gyleeeeee . xpnh ag mcm niee . k . org lain jgn jeless ... wuuuuuu :P tp sy brsyukr sbb sy bhgia . k ahhhh .. huhmm .saya bhgia knal awk tp ... sy rasa berslah pon ada . sbb curi perasaan awk trhdp saya .
awk .. saya lemah tnpa awk . awk jgn la diam cmnie . sorry klau awk ad trsa apa2 ngn titew . kn titew owes mnx mf ngn awk :( awk caring . saya trhru .. awk , tlgg paham saya :( 
okay .. skrg kite free kn , xexam ... leyh la kn , lgsg xckap pn psal stdy . tpi yg lemah nye gamegamegame . xpe syg . baby fhm tw . k laaa . jaga diri . JANGAN nakal2 .. baby xsuke !!!!!!!! senyum j kayh :) kn omeyy . :*

Tuesday, 3 April 2012

happy kot :D !

yezzzee !
lepasss updte je blog tadi . trus dpt pggilan dri awak :D sy happyy . wlpon awk sakit , awk try untk cl sy . dgn sgra sy jwb cl sbb sy trllu rndukan awk . nk ngs pon ad xd kan ! ; ) sy bru dpt tersyum <3
wlpon awk sakit , awk cl jgk sy . awk ckap awk rsau sy . sy happy lah . happy sgt2 .
sy dpt dgr sore cute awk . meooww !! thankyouuuuuuuuu <3
iloveyouu gooooodnight syg .
i missssss youuuuuuuu !

Tuesday, 27 March 2012

awak jangan pergi.............



malam ni saya sedih dan terlalu sedih ..
tadi awak cl sy , sy gmbra dpt dgr suara awk . kite sembangg . then , awk ckap next year awak akn pindah sekolah ..!
yess !!! sy sedih gile dan sedih sgt dan trllu sdih  .. air mta trus mnitis  tnpa hnti .
, tp xd sy rsa awk xthu .
 dan sy hrap awk takkan thu . sy sedih sbb sy trllu sygkn awk .
sy xnk brjauhn . hmm ,
sy igt sy dpt happy lps kite hbis gyut tfn xd . tp sbliknya . sy mngs .
sy xthu mcmmne nk bgthu kt awk . untk mnutup ksdihan sy tady ,
sy say 'byebye' kt awk . sy nk kuatkn smgt sbb 2 sy ckap mcm tuu .
ok . sy mls dah nk tls panjang2 . sy hrap awk xtkr skola :( sy xnk brjauhn ngn awk .
please sayanG !!!? . air mata xhnti2 kluar . ok baiklah . :'(
smga awk brbhgia dan trs bghia : ') sy nk awk jaga diri baik2 je .

>lps gyut , igt nk ngdu psal nie kt awk . tp tnpa sy sdri , crdit dh low .k . esok lah sy text awk .byee :'( sedih lagii !! <

Saturday, 4 February 2012

Birthday Part Girl -cousin-

ASSALAMUALAIKUM ;)

hari ini aku ngn geng`2 aku gieee KFC clebrt *NasuhaNurul punya birthday . sbnrnya brthdy dia 1/2 .
kadang gitu ah . smbut lewt sikit . xpe . xsusoh ke orang pom :P Huhu .
kami *Nisahh Cool Sokmo , Myza Sapian , Cik Ena . Dikein and the special one NasuhaNurul .


Happybirthday sayangggkuu :'*


kami main tepung di belakang Jyent :'D 
HAHA .
padan mukeee (;
*kesian kn , act , *NASUHA NURUL xtahu pon plan yg ktorang nak kenakan tepung at dia . tu pon scra ttbe ! huahua

kesian lagi kan :DD
 


 




*untuk sahabat saya , *irna suraya karim*zamer* aku minta maaf sebab xdapat nak join dengan mu mu mu semua main bdmnton dkt dewan W.MP . aku xleh nak bahagikan masa yang ada hari nie . aku mnx mf . ok ? ak da langgr jnji2 tu . ! nextime i will be follow you yaa  !:cc auwmm .

Sunday, 29 January 2012

akhirnya..............Tertutup sudah :)


 






 
sekarang jam dah pukul dekat tengahmalam . aku masih lagi dengan teman setia aku iaitu laptop melayan laman sosial . yang wajib buka ialah facebook . aku sebenarnya bosan tengok facebook dah sekarang . tapi aku lagi bosan kalau tak tahu nak buat apa . walaupun bosan dengan facebook sebab online facebook pun tengok benda yang sama hari-hari kan . hmm . aku sengaja nak tulis entry pasal someone tengah malam-malam macam sekarang la . aku akan rasa lebih tenang lagi kalau menulis entry pasal dia dengan keadaan yang sunyi . ini mungkin akan menjadi entry aku yang terakhir buat dirinya . aku tak nak dia baca yang ini . aku harap dia tak kan pernah baca entry aku ini . biar aku dan followers aku yang sudi baca entry ni . kenapa aku nak jadikan entry ni ialah entry yang terakhir aku akan tulis buat dirinya ? selama ni aku menulis di dalam blog semuanya tentang insan yang paling aku sayang . semua orang yang aku sayang aku luahkan di dalam blog ni . bersama blog inilah aku hidup dan bersabar dengan setiap dugaan yang pernah datang dalam hidup aku sewaktu bersama dia . dalam blog inilah aku jadikan tempat meluah perasaan sewaktu aku kecewa dengan sikapnya yang berubah , dengan perpisahan hubungan kami . semuanya aku tuliskan dalam blog berwarna warni ini . dimana aku mula meluahkan semua perasaan aku terhadap dirinya , disitu la aku akan akhirnya jua . aku nak akhirkan entry aku tentang dirinya pada malam ini dengan niat aku tak nak jadi penghalang untuk dia bahagia . aku bersalah dengan diri aku sendiri even aku tahu kawan aku yang menjadi penyebabnya . aku tak nak di anggap orang yang terlalu mengejar cinta seseorang yang sudah pasti tidak akan pernah menjadi milik kita lagi . biar aku akhirkan semuanya disini . kalau dulu , setiap kali break pasti bersama kembali . tapi kini , aku yakin kita tak mungkin akan pernah bersama kembali kerana aku sudah tutup pintu hati aku untuk terima yang namanya manjanya *B . bukan aku takut untuk mencuba tapi aku merasa diri aku dah terlalu banyak bersabar . aku cuma insan biasa . yang pernah melakukan kesilapan . aku juga insan biasa yang punya hati dan perasaan . dari awal perkenalan aku dengan dirinya sebagai seorang kawan memang indah . tapi aku tak pernah terfikir nak lebih dari itu selepas aku kenal dia sebagai seorang kawan sebelum ini . mungkin masa itu aku frust lagi . dia datang dalam hidup aku dan memberi aku sinar baru . dari tahun 2009 aku kenal dirinya . sekarang dah 2012 . mungkin dah lebih dua tahun aku kenal dirinya . rapat dengan dirinya sehingga 2011 sahaja. aku anggap dia sebahagaian dalam hidup aku masa itu kerana tempoh aku berhubungan dengan dirinya terlalu lama . entah kenapa penghujung 2010 dan awal 2011 perubahan terhadap sikap nya terlalu ketara . aku nampak perubahan itu tapi aku diamkan saja . mungkin dia tension dengan pelajarannnya a.k.a dgn aku . tapi lama-kelamaan aku nampak perubahan itu makin ketara sampai satu saat aku tahu sebab dia berubah . aku tak nak ceritakan semuanya kenapa dia beruabah kerana aku tak nak aibkan siapa-siapa . apa yang aku dapat andai aku burukkan dia di hadapan semua orang . dia juga orang yang pernah aku sayang suatu ketika dulu . kenapa mesti burukkan orang yang pernah menjadi sebahagian dalam hidup kita . dari dulu sampai sekarang , aku tak pernah menyesal mengenali dirinya kerana perkenalan aku dengan nya suatu ketika dulu amat indah sekali . kenangan walaupun cuba dilupakan tapi ia tetap ada . aku tak nak buang kenangan itu kerana itu saja yang aku miliki untuk aku kenang jika aku rindukan dirinya . mungkin kenangan aku itu tidak lah seindah yang orang lain miliki tapi aku syukur sekurangnya aku pernah merasa cukup bahagia bersama dirinya . sekarang kebahagiaan yang aku pernah rasai dulu kini menjadi milik orang lain sudah . aku cuma berharap siapa pun orang yang dia sayang selepas ini biarlah semua nya datang dari hati dia sendiri bukan kerana nafsu semata-mata . sekarang aku tahu dia bahagia . dan sekarang aku sedar yang aku banyak mengelak dari bercakap dan menyebut nama dia or apa-apa saja dengan dia . tp kadang2 rakan2 kelasku pernah panggil aku dengan nama panggilan dia kononnya nak menyenyess kan aku . ak sedar .andai saja dia tahu betapa terseksanya aku untuk mengelak dari dirinya . mungkin baginya aku memang sudah melupakan dirinya . yaa ! aku memang belajar melupakn dirinya tapi mungkin aku perlukan banyak waktu . mungkin juga sebab itu aku cuba menjauhkan diri darinya . aku sendiri kurang pasti kenapa aku cuba menjauhkan diri darinya . mungkin kerana aku tak nak ganggu kebahagiaan dia . yang aku tahu sekarang , dia cukup-cukup bahagia bersama orang yang dia sayang . kenapa aku selalu saja mengalah dari semua orang ?  kenapa aku tak sekuat dulu lagi ? kenapa aku tak setabah dulu lagi ? kenapa ??? kalau dulu aku sanggup tunggu dia akhirnya dia kembali lagi untuk diriku .  . mungkin kah sebab dia memang dah tutup hati aku untuk terima yang namanya *B kan ? akhir kata dari aku , aku harap dia tak kan pernah baca entry ini sebab aku dah jadikan ini yang terakhir untuk dirinya . tanpa aku sedari , aku menanggis menulis entry ini :( mungkin sebab aku terpaksa melakukan ini demi kebahagiaan dirinya . aku akan tabah dan kembali senyum . KEMBALI SENYUM ?? aku rindukan arwah IZWAN PILUS yang selalu nyayikan lagu KEMBALI SENYUM tu :( dr ARWAH IZWAN kenapa semua yang aku sayang pergi ? . aku sayang dia sebagai seorang peminat . dan sekarang aku kehilangan orang yang aku sayang dan cinta dulu . AL-FATIHAH buat arwah IZWAN PILUS dan doa ku untuk kebahagiaan si dia moga dia berbahagia selalu . GOD ! please protect all my lovely person in this world . i don't want to lose them again . i love them so much include all my friend in this world . now i just have my friend . no more love . 
-chinta xlagi bermakna a.k.a Zatul-

29/1/11~29/1/12 . genap 1tahun aku clash dengan dia dan skrg msing2 dah bahagia . Alhamdulillah .
aku bahagiaaaaa dgn cara life aku skrg .~~~~~~ :'__) tp tetap SINGLE <3

scandle lebih baik dari couple


Tuesday, 3 January 2012

back to school --'

hye guys ? Today hari pertama sekolah , skrg umur dah 16 ney .. yeeck ! tua dohh . tp bile nak bsar`2  ? hadow . eah2 , sbnrnya eiqa mls gila nak g sekolah , xsmgt sbb eiqa igt nk masuk asrma . erm . tp fkir2 , syg lak nk tgglkan kengkwn yg brthun2 rpat gila2 , espcially , my clssmate ;] grr ~ pagi tu smpai j kt sekolah kitorg dikumpulkan di dataran nilam 2 , hbis j crmah2 sikit , then ktorg d bnrkan untk cari kels n aliran masing2 . erm ,. untong sgt la ni kot dpt aliran yang memeningkan . Math wuu ! byk kena kira2 nie . amcm !? aku nak LK ! tp LK ada addmath !!!! ahhh ! sakit buntutttnya kalau cmgney rite ? ak nga cnfius , xthu nk amek alran mana . please ,......tolong akuuu :D dalm kls aku duk tepi ERIN n depan sekali aku pilih tmpt hoo --' yuukk ! xla rmai mana aku brpsah kls ngn kwn2 . ada tu geng2 aku nk pindh ke voksional skli ! ohh , sory , ak xleh nk ikut join skli ngm kau sume sbb ak xlayk kot untk ke vksional . ak xmint kemhirn <3 aww ! STOP !
skrg nk cita sal dlm kls , hmm , mula2 je guru kels masuk , eiqa dilntik mnjd pnolong ketua kelas . aww . xla rmai mana yang agkt tgan sokong eiqa .20 lebey j . hhaha ! byk gila la krja ak pas ni . btw . xd time di koperasi sekolah , aku terjmpa sama (n_n) <-- hanya NIEYSHA soam j y faham apa mksd nie . mmm , ak igt dia dh xde tp msih ada , YAALLAH , skrg msa trluang untk ak lupa sglanya tp sal dia timbol balek :'( insyaALLAH lps ni ak ykin prgai ak x cm thun lps lg . thun 2012 aku jnji ngn kwn2 aku , aku mesti kuat !! haa . stkat ni je la kot . letey pjg2 . byebyee semuu :*