Wednesday, 26 October 2011

birthday .

hye . sec post . malam malam !
sudah 4hri aku dpt free pnggln , strt 23/10/11 .
atas sbb birthday bobiey . aumm .
free ? kala org lain mreka hppy right bila dpt ? tp ak .
xpun . lgsg ak xhrgai free tu sbb ak xtahu nk kontek ngn saoa . mklm la .
ak da xde tmpt untk mngdu kaseh . malas la ak nk cri y lain , skdr kwn jd laa .
ak mals na coup sbb ak tkt jeles tinggi , tu pasal , then tkt jd msuh . oke ,. ak dpt free tp ak pm xgune . 
THANKYOUsyahmi sbb ko xsekat numb ko tu .. tp ak akn hrgai . oke byee . lupe nk wish 
HAPPY BIRTHDAY BOBIEY .
23/10/11 ..
HARAP AWAK SNTIASA BHGIA DSMPING PILIHAN AWAK . SAYA KN DOAKAN AWAK BHGIAA . INSYAALLAH .

SAYA XMAHU BERDENDAM DGN AWAK . HRP AWK GTU GK ., BYEE !!!!!!

12/12/2009 - 22/10/11 ;(

hye diaaa

hye selamat malam , malam ni aku nk crta pasal boy ni sorg .
aku xigt ape nma dia sbb nma dia bgtu longlong skli ;)
tp cun la.
ak suke kwn dgn dia sbb dia baik la . dia pandai , dia cerdik .
ak suka diaa . skdar kwn laaa . 
ak xthu ap y nk dcrtakn dsini ttg dia . 
tp stiap kli aku onl fb , mst ak chat dgn diaa dan ak suke main komen2 nan dia .
semalm , 25/10/11 .
aku ajak dia buad rltionshp samasama . aha !
yang aku herannya , dia juga knl dgn kekasih dlu aku , bobiey .
katanya , dia minat kawn dgn bobiey dlm game W0LFTEAM . dia pm mint main gme tu .
dia ckp bobiey suka storymory dgn diaa . enta la dia ..
tp dgn syrt mmg ak mint kwn dgn dia . dia ni skola tggl asrma . best laa . aha.
ni pic diaa haa !!!
  hye awok . awok baek , suke kwn dgn awak .. like you .
xlebeh k . ni just kwn !

*hye , aku bru ingt . ni haa nama diaaa .
syed salman al-yahya bin syed sagar
baru tnye dia dkt chat xd . huhu .

Monday, 17 October 2011

il0vethism0ments0damnMuah !♥

hye dear . say GOODNIGHT :|
rinduu la n0k ngadap bel0g ni lagi . lame aku xjage kau right ? jahat akuu . HAHA :|
ehh , byk la st0ry yg ak na cite hehh , tp cmne ekk ekk ?
kalau ade stry y xsdap LANTAK la ehkk . ak xpndai na cte .

11 until 14/10/2011 

lawatan ni pergi dekat PULAU PINANG (BUKIT BENDERA,BAZAR JERUK,MUZIUM KARTOON KANAK)
PERAK(jasco,l0st w0rld 0f tambun)
CAMER0N HIGHLAND !!

ringks kan st0ry , memg best gyla gyla la pergy lwtan ta0n nii .
100% memg22 bestbest !!! i L0VIN it ! wh0a --'
tade lgsg y xbest . 
 pergi dekt bukit bendra , ak dpt pgg ular , eiuu , tkt mmg la tkt tp ak paksa diri ak untk jd se0rg y berni , alaaa .. perasan la akuu . haha.. time pgg ular bukn maem nompak2 . malu dkt org sgt kan . kwn2 and cgu laen ketwa hgga xtrkate dekt akuu .
rela ktorg kene tggl d caber demi nk pgg ular . huhu !!
 haa , tgk muke akuu :|


sh0pping tu memg la byk , tp untuk kawan ? hurm .
friend , please f0rgve me , ak lgsg tade buah tangan untk kau . 
sbb ak g sane bawak ''$'' cukup2 thu x . jd takde ap y nak beli ..
ak igt kau tp kau fhm2 je la kan .. ak g beli brang untk ak satu saje da hrga 50$ .
mahal ? XLAH ! murah jee . haha ...

mlm prtme tdur dkt IP0H , mlm tu time kwn2 laen tgh tdur , kt0rg kua dari h0mestay tu .
na thu kt0rg uat ape ? haa tgk la kt bawah neyy .
h
a
p
p
y

b
e
s
d
a
t
AISYAH
  best gyle clbat besdyAISYAH RAHMAN:|
nasb cgu xthu aww .nmpk cm hppy right ? mmg laa !!!

esuk tu , ktorg pg maem air dekt tambun , best gyleee . dlm tu ade byk mainan mcm d funfair uhh ,
ktorg smgt maem smpai penink gyle kple nihh .
nak pensan munth pom ade . tp ktorg hentam j main . huhu ..
nak tgk pic ? sory , ktorg xsnap !!

mlm kedua , ktorg tdur dekt aprtmen cmron lahh !
best lepk dgn mmber . rasa cm nk putar j waktu nihhhh ,, mlm tu ktorg tdur pkol 3pagy degn eyra ,
dgr aien mengigau mmg best la . mcm2 dea cakap sorg . aduhh . ak ngm eyra tergelak mcm mende je . hbs suare kua . ahhaz !!!!!

  ni malam last ! kitorg lepak2 dlm bilik and posing2 . sedappsedapp .

AHHAXX . TU JE LA KOT NA CTE . DA HBS LA . NGTUK SUDA . PAPAII :d 

HARAPHARAP LA KAN .. KES NI TERJADI LAGI . SBB BEST LA DPT TGK FREESH0W AUNIE NGM NADIAH MENARI . HAAHA . BEST LA WEHH !! 

Monday, 10 October 2011

merdeka !



selamat petang !!!
haa ! baru je balek skola !! PMR da tamat untuk sesi 2011 !
happy bangangg ! 
rase nak lompat2 jeaa !!!! sape y x hepii kan ?
tp result bel0m tntu . hrap2 dpt byk A'S ..
malam esuk ade lawtn skola !
hppy la dpt enjoy kangg . aku suke la wehh !!
u ols mmg gbra jgk an ? hehaa .

okee , skrg da lps PMR ,
aku na story ttg prbdi aku y tlh lame ak pendam .
ak na shre at u ols smga u ols xsilap paham !
okeeyy ..

NEXT POST LA CHINTA STORY K :)

Saturday, 8 October 2011

kawan :'(

SELAMAT MALAM !
hii :) na luahkan pade smue .
lepas s0lt tady air mate nitis . mungkin sbb insan tersyg yg BERNAMA KAWAN .
cdey la kn kawan sendri buat mcm nie . mcm xna aku ngam dea skli je .
cdey je ble dpnggrkan oleh kawn. xd da aku ngs puaspuas .
xpe la . kawn tataw pom feel aku skrg .
s0 what ?
skrg bl0g aku mash daktif but bile org tye aku ade blog x .
cnfm ak jwb x . lebey2 lg kawan aku sndri .
ak bkn xnk dea thu y ak ade blog . tp biarlahh aku luahkan dlm ni j kish ak
ak xnak org thu . 6t kwn ckp ape pulk an .
skrg mmg tersentuh la sikit haty ni ,,,
tp skrg aku jd PEMAAF .
aku sayang smua kawan akuu :'(((
ape sala ttg hbgn ni , awak PIKI la sndri k . lgpm sy xna gdh nga kwn sndri .
sbb kwn adlh satu2 nye khdpn sy dskola ..
wlpom ak sdeh , tp ak ttp na lyn kwn ak kt skola . ak na uat mcm tade pape j .
na tgr cm biase j la kn . ak xnak smpai kwn aku thu ttg mslh skrg .
FINE x)
s0Ry guys ! aku tak an gtaw ape mslh aku skrg trhdp korg smuaa .
to all my friend . luviu 

* sape rase dea kawan aku , mgkin dea la kot aku tuju nieey . sorysory . aku xsempurna pon ,