Tuesday, 4 September 2012

BahagiakanLah hidupnya (:

YaAllah , sesungguhnya Aku hambamu yang lemah . Yang selalu menyakiti orang yang xpernh bersalah . YaAllah , aku bermohon kepadamu , Kau bahagiakanlah kehidupan org|org y aku syg .. YaAllah , kau bukakanlah mindaku ini agar aku dapat membuat keputusan yang engkau redhai dan memuaskan org dsekelilingiku. YaAllah , kau muliakanla hidupnya YaAllah . Ssungguhnya dia adalah sahabatku . dia mncintai ku , aku sglanya baginya tp  cintanya padaku tidak lebih drpd dia mncintaiMu . Engkau yg maha BESAR YaAllah , kau bahagiakanlah hidupnya andai bukan dgnKu . Kau berikanlah pilihan yang tepat dan terbaik untukku .. YaAllah , aku tidak mampu untuk bhgiakannya . Aku tidk layak bersmanya .. ssungguhnya aku telh menghukum org yg pertama kali berada di alam percintaan . Aku menyambut cinta pertmanya bersma kekecwaan yg mengiringinya . YaAllah , aku bermohon padamu kau berikanlah jalan yg terbaik untukku dan untuknya . 

Tuhan ... andai  aku prgi dlu . engkau jagakanlah org yg aku syg , smoga sntiasa berada di sisimu . dngr sini , xctually , sy syg awk . sbb awk prnh jd shbt sy . andai hrini dtakdirkn kita brpisah , ssungguhnya engkau pinta agr ku mlupakan mu . aku tidak perlu utk mngikuti kata|kata mu krna kita adlah sahabat . aku xmau trjd prkra y xdiingini . dulu shbt , skrg  kita nk putus n mlupkan sgla yg prnh bina (: bsr sgt prkra y ada dlm diriku untkmu ttp aku xnk org tahu .. kawan|kawan n whoever . skrg mmg siapa xthu sbb aku mmpu utk mengetahuinya seorg diri     . seandainya diriku kau bnci , aku hrap kau xprnh lupa akn diriku ..

terima kasih byk|byk slmni dh byk tlg sy and buat sy puas dgn sglanya . sy xckap y sy bnci awk (: sy xckap y kita nk pts (: sy xckp yg sy curang (; sy xcakappp smuanye ttp ini brlaku sbb awk sndri . yeee , mungkin itu byk rintangan y ada . sy fham prsaan awk . prnh sy fkir andai sy berada d tempt awk , YaAllah , besrnye dugaan ... ttpi . sy xmmpu untk mnruskan ....  sy hrp awk bhgia  . sumpah , sy xnk tgk awk mcm skrg :'( yg sllu mlyan prsaan sedih seorg diri . sy fhm prsaan awk tpi sy xthu why dgn diri sy .... maafkan sglanya . awk dh mmg baik n trllu byk sbr dgn sy . sy xjahat , mungkin ap y berlaku ad hikmahnya and sy hrap lepasni prkra tu xberulang lg  pd awk <3 
sy byk buat awk kcwa . Maafkan sy ...... mungkin Allah cttkn y terbaik lg untk kita insyaALLAH . jaga diri baik|baik tauu .  bila awk prgi dari sy ,, sy xpsti yg sy boleh jmpe someone else (: sbb skrg i'm just be myself .. sorry lah sbb sy fkirn awk sering trggu , nk bljr pn xmcm dulu dh . kan ?? sy xnk brdosa dgn awk dan sy hrp prkra ni dpt selsai . yg sllu xlupe , awk sllu berada dlm doa sy , sy sntiasa doa y trbaik utk awk ..
sorry Zamer , aku trpaaksa pergi dari hdupmu wlpn aku thu mu drta n kcwa hncur srbu hati sbb aku wt ke mu gtu .. aku tadok niat . aku thu , spjg kite bsme, aku xpnh jge ht mu , mu skmo xpts2 wk baik ngm aku , tp aku xnampak smuatu . ak mx maap . mgkn ad lagi girl y baik dpt buat mu bhgia . insyaALLAH . ak hrp mu xpnh sedih sbut nme aku lg . sbb xmbh mu kcwa . sorry dear ~(: