Friday, 25 February 2011

Love Story

ahmad syahmi zikri

eiqa mmg betul betul tak tahu ape yg eiqa nak story ttg biey . eiqa sygg biey sgt tapi biey buat eiqa cmny , kenape biey ?? eiqa ade buat salah kea , atau biey da boleh sygg someone else ?
selame nih biey salu bgtahu eiqa yg biey tak boleh nak sygg gurl laen . tapi mlam haritu , mmbr bie ad call eiqa. dye bgtahu yg biey ade simpan gurl lain. knp biey sggp buad cmtuh.??. hari2 kite kontk, en hri2 biey ckap biey syg eiqa. tp kenape biey tak terus terang jea ngn eiqa yg biey ade simpnn laen? .
biey tahu tak , even eiqa salu st0ry ttg lelaki laen kt biey,xmgkin eiqa dh sygg dia. dh ade scndl ngm die.
biey salu fkr ngtf ttg hbgn kite.. xpe.eiqa xksh.. bile eiqa stry je..biey dh naik angin. tjuan eiqa st0ry sumeni pde biey bukn ape,eiqa nk biey tahu .. bukn means , eiqa nk bg biey jel0se... xmgkin eiqa sygg jntan2 laen.. eiqa xptt hncrkan hbgn kite dgn khdran lelki laen.sebab eiqa sygg biey sgt !
sampai hati biey tipu eiqa, biey nak balas dendam er sebab eiqa salu sakitkan hati biey dulu ?
eiqa harap kali ny biey puas dapat buat eiqa menangis sebab biey . thanx untuk sume lakonan biey untuk bahagie kan eiqa .


* ouhh JIWANK betul aku . HAHA :) sokeyy aku admit aku memang tengah kecewa dengan dy , cz dy tinggalkan aku tanpe alasan . that's great hunn !