Tuesday, 20 September 2011

SAKIT DOE !!!!

malam xd aku ke klnik jmpa dgn d0kt0r . . aku sakit , aku sakit mul0t ! dah xleh nak berckp ni wee !
na pergy sk0la maluu wehh . ni ke ujian y TUHAN na uji akuu ? mungkin mul0t aku jahat sgt k0t jd mcm ni !

ehh ,  
aku geram gyle ahh ngm cgu tu ! nape tetbe dea dtg cubit mul0t aku smsa dlm kem kelmren ah !
malu akuu ! malu gylee la ! aku xsalah p0m , ttb dea buat mcm tu !! rase n0k leps germ situlerr je mrem !!
dgn slumber dea dtg cubit mul0t aku then dea ckp aku mlwan dea ! ehh amende ni cgu !!!!
dlu memg saye tabikkk springg ahh ke cgu ngj0r , saye suke ngk cgu ngjr !
tp bile sy kene d cgu mren trs mood sye hilg untk bljr ngm cgu !!!! ehh sakit pelit mul0t aku ehh !
ke sbb cgu cubit , trusmul0t sye jd gnim ! eiii !!!!!!!!!!!! 
mulot rase cm tebak0r je , sumpah cgu !!!! saye syg ngt cgu . wlp0m sy dpt thu rmai y ngte dekt cgu , tp sy ttp backup cgu ! tp mrem sy da xleh tahan , 

balek sk0la kmren , bl0m tanggal lg bju sk0la , aku trs gtaw dekt mak aku y cgu uat mcm ni .
haa , ape y pelu mak aku buat , tpi y penting !!! mak ak wajib thu jgk ttg ank dea ke sek0lahh . , dah aku xsalah ttb dtg cubik ak ,, sakitnyeeeeatyyyy . tp sy ttp la syg cgu kan ,
sorysorysory , sye mnx mf dgn cgu , 6t sye na PMR , d0akan sye :D !! muah cgu ! il0veyou cigu!!!!!!

Friday, 16 September 2011

g0hek fixie -_-




yes ! ak happy sgt2 , rasa bertuah p0n ade , sbb aku dpt fixed dari abg penyu aku .
dah 2bulan aku duk sib0k call deaa semata2 nak mnx fixie , mane xnak nye fxie kalau tiap2 hari aku nampk 0rg r0nda ptg2 naek bskl fxie tu , jeles la k0t .
jd smggu sbl0m raye , 25/8/11 abg penyu aku belikan fxie untuk aku !!! wane merah puteh la ,
hahh , gyle la c0meyll ,, aku syg sgt abg penyu akuuu .. dea salu layan kerenah akuuu ..
lepas pmr 6t aku berpakat dgn mmber2 aku naa k0nv0 fxie ke bandar ,
haha , wwah ! mcm 0rg besr pulak rasee , tape la kan , enj0y skli sklee 









NEXT POST , ni m0t0r 125Z yang abg penyu aku p0st dari srwk naek flight , ahha ,,
tiap ptg la k0t ak naekk , best xterkatee , laju siott , ahhahahahahaha ,,,
*s0ry post berb0l0kkk !!!!





PMR da dekt wehh , gyle berdeb0rrr , niat haty nextyear aku na duk asrama !! na tukr sk0la , tp mak aku bagi ke ??
hurmm :/ ..


Monday, 12 September 2011

menangis lagy

BIG FAMILY !!!!!






hye kawan ,  s0ry ,lame ak xupdte bl0g ni ,, aku da jd malas da na berinternet , hehe ,
1st na st0ry nihh ,
skrg aku sediy gyle , smlm anksdra kuu dah tgglkn aku , dea daa balek keserawak .
yelaa, 6gs gyle la akuu , skrg ruma dh sunyi gylee ,, rndu nyee dkt mereka ,
nextyear bru dpt jmpe lg , ha , yelaa , kalau mereka tggl area nihh je ley gk aku ulangalik jmpe merka ,
tp mrka duk ja0hh , naek flight bru la smpaii ..
mak , kaka , ayah ,
sediy bila aku tgk mereke 6gs sbb syu hty bila prgy hnta mrka dkt basstsi0n ,
papep0m ,
rya 2011 ni hppy gyle laa weyy ^^
smua fmly berkumpul d kg ,, aku hrp thun dpn dpt berjmpa mcm ni lg .. 
huhuhuhu ..

yeahh , ini gbr raya ke - 3  2011 di jmbtn p.pinang !!!
snapp la kan , dri ja0h dtg tuu , HAHA ,
besxt la jgakk rya nii ,, pergy h0lidy ,jalan2 dekt
k.bhru , kedah , perak , PULAU PINANG ! hehe ,,,