Tuesday, 3 January 2012

back to school --'

hye guys ? Today hari pertama sekolah , skrg umur dah 16 ney .. yeeck ! tua dohh . tp bile nak bsar`2  ? hadow . eah2 , sbnrnya eiqa mls gila nak g sekolah , xsmgt sbb eiqa igt nk masuk asrma . erm . tp fkir2 , syg lak nk tgglkan kengkwn yg brthun2 rpat gila2 , espcially , my clssmate ;] grr ~ pagi tu smpai j kt sekolah kitorg dikumpulkan di dataran nilam 2 , hbis j crmah2 sikit , then ktorg d bnrkan untk cari kels n aliran masing2 . erm ,. untong sgt la ni kot dpt aliran yang memeningkan . Math wuu ! byk kena kira2 nie . amcm !? aku nak LK ! tp LK ada addmath !!!! ahhh ! sakit buntutttnya kalau cmgney rite ? ak nga cnfius , xthu nk amek alran mana . please ,......tolong akuuu :D dalm kls aku duk tepi ERIN n depan sekali aku pilih tmpt hoo --' yuukk ! xla rmai mana aku brpsah kls ngn kwn2 . ada tu geng2 aku nk pindh ke voksional skli ! ohh , sory , ak xleh nk ikut join skli ngm kau sume sbb ak xlayk kot untk ke vksional . ak xmint kemhirn <3 aww ! STOP !
skrg nk cita sal dlm kls , hmm , mula2 je guru kels masuk , eiqa dilntik mnjd pnolong ketua kelas . aww . xla rmai mana yang agkt tgan sokong eiqa .20 lebey j . hhaha ! byk gila la krja ak pas ni . btw . xd time di koperasi sekolah , aku terjmpa sama (n_n) <-- hanya NIEYSHA soam j y faham apa mksd nie . mmm , ak igt dia dh xde tp msih ada , YAALLAH , skrg msa trluang untk ak lupa sglanya tp sal dia timbol balek :'( insyaALLAH lps ni ak ykin prgai ak x cm thun lps lg . thun 2012 aku jnji ngn kwn2 aku , aku mesti kuat !! haa . stkat ni je la kot . letey pjg2 . byebyee semuu :*

No comments:

Post a Comment