Sunday, 22 July 2012

Sweet 16

July 2012 , 22
Chinta XLagi Bermakna

today,my birthday and i feel was most meaningful to me..
First thing, smlm tepat jam 00:00 pm , aku tertunggu2 text dr teman'2 utk wish my bfdy :* and ap yg aku hrapkan , mmbuatkan aku trtggu-2 adlah someone tu untk wish prtma skli .. Mhhmm , someone ? yeah ~ ak hrpkan org yg aku cintai mnjd org prtma tetp smua tu sia'2 sahaja aku tggu ... even smlm text smpai lewt pagi dgn dia tp prktaan ' HAPPY BIRTHDAY ' yg ak tggu2 dr dia tidak timbul lg .. ap yg d text smpai lwt pgi dgn dia adlah bualan smta-2 . ttp dia tetp xwish jgk untk aku :( wlpn text smlm dia buat ak ktwa ttpi ak ttp mngis sbb fkiran ku bermain seolah2 dia mlupkn akan tarikh aku :( whai sang pencinta ... shgga skrg ak tggu . mana kau ??? smlm text berlambak-2 masuk other wish bfdy dkt aku ttpi skping pn tiada bfdy dr kau (: kite text je panjang-2 brbual2 psal lain tp .. xpee . zatul ttp happy dgn awk auu ..

*stalk* * open ur wall * *scroll down*
Few minutes later...
*STOP STALKING*
You know why I can't continue my read? Because I just know that I had hurt someone..
Okay aku taknak cerita panjang it is too personal. ak xnk org rmpas dia dr aku ..
Then after handfone .. *open luppy * Hah facebook! Tempat paling bising.
Why bising? Sebab everything I meet .
Ada orang tengah sedih, ada yang tengah happy, ada yang tengah marah.ada yang baru single and else ah. Kadang-2 strangers pun dah jadi macam kawan dah. Apa yang aku cakap, orang cakap, diorang like. Suka lah! Yang paling best bila time birthday kita like now. Semua orang tau. Semua wish. Memang kecoh! terharu dapat .
And talk about birthday, today , in July lah, yes 22rd is my birthday, Memang syiok ramai wish. but......prkra yg sama lg ...prktaan Birthdy dr kau :(
But... Orang yang aku paling aku tunggu untuk wish birthday aku tak muncul muncul..

And dia pn ada on9 tp . lalalalalala , I jealous! Sumpah.
Tapi takpe. He's not everything for me now [:)] tp dia adlah org trpnting sprtimna yg dia ucap tiap-2 hariiiiii ....
What the hell are you nonsense about hah? Forgot my age?

back to topic else ,
smlm tepat je jam 00:00 , someone prtma adlah
My be ♥ cousin Nurul Nasuha , Nisah Cool Sokmo , Anis Neney , Erin , Ezzatul , Zamer , Nisha , Syikin , Jacob , Firdaus , Ahsan (:
org paling ak xsangka adlah K.A.R a.k.a AHCONG ♥ ♫ ♥ ♫ ♥ suddenly got a call from ahcong , he singing for me non-stop until I Off my phone ♫ ♥
♫ ♥ ♫ ♥
And ..... Of course xlupa juga buat sis-in-law 'Sue Uya' sbb sudi poskan hadiah untk hari lahir sy dri jauh !!! aum ! xsngka lah ad jgk org jauh ingtkn bfdy sya ........ shri sblm my bfdy gift tu dah smpai depan umh !!
do not forget ~ my beloved brother 'penyu rempit' pun bg gift dkt sy 2hari sblm bfdy tite !! argggh ! terhrunyaaaa . bkn skdr hdiah biasa ~ :( aku trhru .. nnt ku upld gmbr hdiah tu aww !!!

iyyyuckk !!! next story ,
hah ! lupeee !!! Jujur, aku xmenyesal sebab tggu kata-2 birthdy dr dia sbb ap yg dia buat adlah ,  jd org terakhir wish bfdy ak , sumpah ! mlm last bfdy tu aku igt dia dh xnak wish .. akhir nyee ak happy **** . so dia dah jd org TERAKHIR and wish my bfdy :* aku terharuuuuuuuuuuuuuuuu ... :(


Ok stop. Aku taknak buat silap lagi. Better aku diam.
Tahun ni aku banyak buat silap.
Silap sayang orang, silap pilih kawan, everything. But I respect myself, at least aku tak pernah nak salahkan orang lain. Depend on thing lah. tapi ........ aku xpernh menyesl kenal dgn Wssssss !!! dia trllu baik dan ak xmmpu nk bls smua tuuuu :'( K.Thats all.
text form _ _ _ _ ~ jangan pernh brhnti syg n rndu sy ...:'( thankss !!

No comments:

Post a Comment