Saturday, 30 April 2011

SWEET RELATIONSHIP

12/12/2009 : tarikh perkenalan aku bersama
SYAHMI ZIKRI
&
ANIS FATHIA

cuweet kapew..
sweet nye aku time nihh an ? gambar ni waktu hari raye di skolah tahun 2010 yg lpas..
 hepii gylegyle aw !. :*

LAWA kan kakk aku ? lebey CANTIK dari aku lagiw . tapi ann , ak ngam kakk aku ea same tinggi je tuhh . HA HA .. mcam adik bradik kndung lakk .

haa ! kalau korang na tahuu .. ni la BOBIEY & KAK NEY NEY aku nihh .
sebenarnye deaorg nihh siblingg . en BOBIEY tu sbnrnye adk kak ney2 lah ! HAHA .kak ney2 lak akk angkt kcygn akuhh  HUHU

ni la KAKAK ksygn aku ! yang org panggil NEY NEY tuhhh .. LAWA dea ann ??
ADIK sayang kakk slmnyee ! muaxcchh ~







BOBIEY .. gambar nii bobiey anta wktu first time kenal dea .. 12/12/09 ~  smart ann ??

gambar nii time 1 / 1 / 10 . kak ney2 send pic ni at akuu .. time daftar sekolah form2. HAHA ,

gbr ni aku snap time aku pergi umah BOBIEY ,, haha . dea naek motor akuu ...

form2
pic ni aku snap time raya 2010 d skolah ..



haa ! satu lagi pic ni .. kakk ney2 yang send kat aku time malam puasa 2010 haritu .. kak ney2 kate..
''adik jgn gtaw kat syahmi yg kak ade send pic dea kat adk..''
huhu.. kak ney2 wlpon dea tkt nk send ,, tp dea rela anta jgk pada ak. HAHA . syg kak ney2 !!

No comments:

Post a Comment