Friday, 16 September 2011

g0hek fixie -_-




yes ! ak happy sgt2 , rasa bertuah p0n ade , sbb aku dpt fixed dari abg penyu aku .
dah 2bulan aku duk sib0k call deaa semata2 nak mnx fixie , mane xnak nye fxie kalau tiap2 hari aku nampk 0rg r0nda ptg2 naek bskl fxie tu , jeles la k0t .
jd smggu sbl0m raye , 25/8/11 abg penyu aku belikan fxie untuk aku !!! wane merah puteh la ,
hahh , gyle la c0meyll ,, aku syg sgt abg penyu akuuu .. dea salu layan kerenah akuuu ..
lepas pmr 6t aku berpakat dgn mmber2 aku naa k0nv0 fxie ke bandar ,
haha , wwah ! mcm 0rg besr pulak rasee , tape la kan , enj0y skli sklee 









NEXT POST , ni m0t0r 125Z yang abg penyu aku p0st dari srwk naek flight , ahha ,,
tiap ptg la k0t ak naekk , best xterkatee , laju siott , ahhahahahahaha ,,,
*s0ry post berb0l0kkk !!!!





PMR da dekt wehh , gyle berdeb0rrr , niat haty nextyear aku na duk asrama !! na tukr sk0la , tp mak aku bagi ke ??
hurmm :/ ..


1 comment: