Tuesday, 17 May 2011

Maafkan Aku Bobiey ?

INI GAMBAR AKU MASA TAHUN LEPAS !
KECEWA AKU ONLY BOWT MU !


Bobiey , kite gadoe lagi ?
aku sedih gyla bie .
aku tau kau cm biassa la kan . aku rasa kau seprti tade prsaAn pada aku .
aku ta tau cmne prsaan kau skrg .
kau kecewa gyla degn aku kan bie ?
OKkey ..
FIRST , ampunkan aku bie . aku tade niat nk buad diri kau mcm nie .
kalau kita baik semula,
aku janji takan buat kau kecwa lagi . aku tahu kau byk xpuas haty dgn aku kan bie ?
kalau betolbetol kau tanak layan aku , sape lagi yg nk layn aku ?
nanti fom aku sunyi lhaa tanpa text kau .
sekarang aku tegh RINDU kat kauu .
aku akan salu wish NITE pade kau wlpm kau xrep msej aku..
maff kan ak skali lagiii .
dahh la tu mjuk ngm ak bie .. layan lha aku macm kau layan aku slmeny .
SWEETNye dulu kan .
tp bie ?
BIE . aku nak kau terus terg lha dgn aku .
skrg cmne prsaan kau trhdp aku ?
puas aku hantr text kt kau tapi kau diam je .
sedih aku tau x bie !?
OKE .. kalau kau still sayang kan aku .
kau text lha aku dan maafkan aku & aku nak kau terus terang dgn aku .
ape salah aku skrg shgga kau buat cmni kat aku . :'(
k BIEY .
aku bagi masa kat kau dalm tempoh terdekt nie je untk kau kontek dgn aku.
kalau kau terus diam jaa ,
SUMPAH !! aku takan ganggu kau dan WHATEVER lhaa !
tiap hari aku nangis sbb kau bie . JAHAT sgt ke aku nie BIE ?
k la bie .. lgpm aku tahu kau aggp aku tman skjp kau je kan .
aku sayang kau GYLE bie . aku rsa tiada gurl yg syg kn kau mcm aku syg kau .
perassan*
dalam kelas aku mampu pandang kau jea bie..
duludulu , ade juga kita sembang2 dlm kls tp skrg sumetu dh TIADA !
aku salu pandang kau dlm kls sbb aku rindu kauu .
sorry lhaa kalau aku salu tgk kau kayy . sbb ak xleh tahan kau buat cmni pada aku :(
aku diamdiam j duk dlm kls .  aku salu tade mud bila kita gadoe !
buka lha hatymu buat aku biee . aku msh cintai kauu .
aku xtau nak luahkan pasal ni pade sape.
takan aku nk luahkan ttg mslh ak nie pada ANISFATHIAH ?
gylee ke ! aku taw kak anis bukan nk layn sgt storystory aku ni.
naknak bowt kau biee .. ak dh lame xstory ttg kau pada kak anis.
sbb aku takut . kak nis pm buat tataw jugaa <3 :'(
hmm . kcwa gyla aku bie .
kau sombonk dgn aku BIEY !
k lhaa bie !
kau phm xape yg aku bilanggg ??
aku tahu kau aggp ak da musuh kau right ?
aku lhaa yg salu kecewa kan kau , tiada sape lagii ann .

KBAII .
sayang kau bobiey <3
~muooohh muaachh ~

P/S : aku salu mimpi kau bobiey .. dok awuu baxpe . BODOH ! sekarang , aku sedia tolom kau bobiey . kau minta la pertolgn dgn aku ni .. aku TUNGGU taww ! bukan ak tgle2 kan kau tapi aku sayang kauu !
AHMADSYAHMIZIKRI  <3 ~ 

No comments:

Post a Comment